Corona

regulier-handenwassen.jpg

Onze zorg gaat gewoon door: op onze locaties volgens de RIVM-richtlijnen en op afstand – via telefonisch contact, videobellen en online behandelingen. Samen met jou bekijken we wat het beste past bij jouw klachten en jouw situatie. Laat je klachten niet erger worden en vraag om een doorverwijzing bij je huisarts.

Lees hier meer over bij hoe wij behandelen. Verder hebben we voor je op een rijtje gezet wat corona nog meer betekent voor patiënten en bezoekers. En voor verwijzers. Kun je het antwoord op je vragen niet vinden? Neem dan contact op met de locatie waar jouw behandeling plaatsvindt of neem contact op via 088 357 13 57 of info@parnassiagroep.nl. Kom je op bezoek bij één van onze locaties? Zorg dat je op de hoogte bent van de maatregelen om jou en onze gezondheid te beschermen.

We staan voor je klaar

De afgelopen periode is vanwege de coronamaatregelen voor iedereen mentaal zwaar geweest. Of je nou psychische klachten hebt of niet. Wil jij met een specialist praten over de invloed van het coronavirus op jouw persoonlijke situatie? Onze psychologen luisteren en adviseren graag.

Werk je als professional met of in de nabijheid van coronapatiënten? Wij bieden, geheel kosteloos en anoniem ondersteuning, psychologische hulp en nazorg bij mentale klachten.

Onze professionals staan voor je klaar. We laten niemand in de steek.

Recente berichten over het coronavirus

Componence Asset List

Alle ambulante locaties Reakt gesloten, wel plek voor dak- en thuislozen 06 mei 2020 Tot onze grote spijt zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te nemen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Dit doen wij om de... Lees verder
Coronavirus: onze maatregelen 18 maart 2020 Parnassia Groep bereidt zich voor om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en kwetsbare patiënten te beschermen. Daarom... Lees verder