Langdurige hulp

Specialistische hulp

Parnassia Groep levert kortdurende hulp waar het kan, en langdurige hulp waar het nodig is. Waar Indigo staat voor kortdurende hulp, staan onze specialistische organisaties klaar voor langdurende hulp. Met tal van specialisaties zijn we de grootste geestelijke gezondheidszorg (ggz) instelling van Nederland. We vinden altijd wel een antwoord.

Geestelijke gezondheidszorg op maat, PsyQ

PsyQ biedt specialistische behandeling voor de 10 meest voor komende psychische problemen. Daarbij staan toegankelijkheid en optimisme ten aanzien van het resultaat van de behandelingen centraal. Onze specialisten zijn gedreven en deskundig, samen met u streven zij naar het beste behandelresultaat.

Kinder- en jeugdpsychiatrie, De Jutters en Lucertis

De Jutters diagnosticeert en behandelt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met psychische klachten met name in de regio Haaglanden. Meestal ambulant, maar klinisch is ook mogelijk.

Lucertis biedt u breed aanbod van hulp voor kinderen, jongeren en hun omgeving. Lucertis heeft ambulante teams, expertisecentra en een kliniek.

Verslavingszorg, Brijder

Brijder is specialist in verslavingszorg. Brijder is er voor iedereen met een verslavingsprobleem. Onze behandeling stemmen we af op wat u wilt en kunt. U staat er niet alleen voor.

Specialist in psychiatrie

Bavo Europoort, Dijk en Duin en Parnassia bieden hulp aan volwassenen (vanaf 18 jaar) en ouderen met uiteenlopende psychische en psychiatrische problemen.

Regio's waarin deze bedrijven actief zijn:

Interculturele psychiatrie, i-psy

i-psy biedt u een behandeling die aansluit bij uw persoonlijke levenssituatie. Een behandeling die rekening houdt met uw cultuur en uw geloofsovertuiging. En een behandeling die bij voorkeur gegeven wordt door een hulpverlener die uw (moeder)taal spreekt.

Forensische en intensieve zorg, Fivoor

De forensische zorgonderdelen van Parnassia Groep, Altrecht en Kijvelanden zijn verenigd één organisatie, te weten Fivoor. Het streven van Fivoor is om een sterke keten van behandeling, begeleiding en beveiliging te bieden.

Maatschappelijke participatie en reïntegratie, Reakt

Reakt begeleidt mensen met psychische problematiek in hun ontwikkeling naar zelfredzaamheid, terugkeer en participatie in de maatschappij.