Wat betekent dit voor u? Wat betekent dit voor u?

Hoe wij helpen

De beste zorg voor psychische en verslavingsproblemen

De Parnassia Groep is er voor uw geestelijke gezondheid. We willen dat iedere patiënt zich goed door ons geholpen voelt. Goed bejegend. Goed gehoord en begrepen. Goed behandeld en begeleid.

De Parnassia Groep wil de kwaliteit van leven van haar patiënten en de kwaliteit van de samenleving verbeteren. Uw wensen en mogelijkheden vormen de basis van uw behandeling. We streven voortdurend naar verbetering en vernieuwing, met behoud van het goede. We werken nauw samen met onder andere het Erasmus MC, GGZ Delfland, Antes, Yulius en de gemeente Rotterdam. Zo leveren wij de best mogelijke behandelingen en zorg op maat voor alle patiënten.

Parnassia Groep bestaat uit tien zorgmerken die gezamenlijk de beste psychische en verslavingszorg bieden die voorhanden is. Onze deskundige medewerkers werken vanuit een respectvolle en optimistische instelling, hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in uw problemen.

| More
Afspraak maken

Parnassia Groep heeft voor u een handige aanmeldservice. Meldt u direct telefonisch of digitaal aan. U heeft wel een verwijsbrief nodig van uw huisarts of behandelend arts.