Paginakop - collega's over pg

Collega's over Parnassia Groep

200x200+jonge+man+die+lacht.png

Volgens het ‘Best Places to Work’-onderzoek van Indeed, de grootste vacaturesite ter wereld, zijn wij één van de 25 beste werkgevers van Nederland. Dat onderzoek hebben zij gedaan aan de hand van duizenden reviews die (oud-) collega's anoniem en onafhankelijk geven op hun website.

Dit zeggen medewerkers in hun reviews:


★★★★★ Parnassia Groep is een fijne werkgever om voor te werken. Er is altijd ruimte voor je mening, deze mag ook worden uitgesproken.


Medewerker vaste nachtdienst (voormalige medewerker)

Een typische dag bestaat bij ons niet, het werken met psychiatrisch patiënten, maakt dat elke dag anders is, behoudens je vaste werkzaamheden van rapportage, verpleging en medicatie.

Mijn collegae, zijn een mengeling van inzichten en handelwijze(s). Maar wij samen zijn een heel goed team!!!

Het moeilijkste van mijn baan is de om te zien dat mijn patiënten vaak steeds zieker worden en afglijden, ondanks alle zorg omtrent hen.

Het leukste van mijn werk, het werken met patiënten en de "liefde" die je terug krijgt van hen. Ernstig zieke mensen, die van hun weinige geld dat ze hebben een reepje chocolade kopen en zo het behandelteam bedanken voor de goede zorgen, omdat ze, vanwege hun ziekte, niet rechtstreeks kunnen zeggen: “bedankt”.


★★★★☆ Leerzame werkomgeving


Psycholoog (voormalige medewerker)

Gezellige sfeer op werk. Mogelijkheid om veel ervaring op te doen bij breed scala aan problematiek.


★★★★☆ Productieve maar gezellige werkomgeving waar humor erg belangrijk is.


Reclasseringswerker

Het werk als reclasseringswerker binnen de GGZ/verslavingszorg kan als een pittig beroep gezien worden. De werkdruk ligt hoog en het doet ook een flink beroep op je verantwoordingsgevoel. Echter werk je binnen een hecht team waarin je voor alles, waar je binnen je werk tegen aan loopt, bij je collega's terecht kunt. Ook humor is binnen het team erg belangrijk.

Wat het werk leuk houdt is dat geen dag het zelfde is. Je weet van te voren nooit precies hoe je dag er uit gaat zien. Tevens geeft het een behoorlijke kick als je, na een periode intensief met een cliënt samen te hebben gewerkt, merkt dat de cliënt stappen vooruit zet en weer langzaam deel uit gaat maken van de maatschappij.


★★★★★ Fijne omgeving om in te werken


Psychiatrische verpleegkundige (voormalige medewerker)

Meestal ging ik fluitend naar mijn werk omdat ik gewoon met aardige collega's werkte die er altijd voor me waren.


★★★★★ Iedere dag productieve dagen


Receptioniste

Een typische dag is aardig wat telefoontjes en mail van cliënten/behandelaren verwerken. En daardoor leer je iedere dag meer bij wat je ook weer door kan geven aan je collega's waarmee een prettige werksfeer krijgt. [..] En het leukste is dat je [..] er een goed gevoel van krijgt aan het einde van de dag als alles weer opgelost is en verwerkt is.


★★★★★ Productieve en gezellige organisatie met heel veel kennis

 

Medewerker sociotherapie

Prima collega’s, hierbij is de sfeer warm en hecht. iedere dag is weer anders, wat sommige situaties ook wel complex maakt. Toch is dat dan eigenlijk ook wel weer leuk om zelf na te denken en niet op de automatische piloot te handelen. Binnen dit segment heb ik veel geleerd over verslavingen en gedrag.


★★★★☆ Productieve, prettige werkomgeving met veel verandering en innovatie


Verpleegkundig specialist GGz

Ik werk nu bijna 9 jaar voor Parnassia Groep. ik heb hier met plezier gewerkt. Ik heb mijn opleiding mogen doen via Parnassia en er was ruimte voor vernieuwing en eigen inbreng.


★★★★☆ Ondanks de ingewikkelde problematiek van de clienten een prettige werksfeer.


Activiteitenbegeleidster (voormalige medewerker)

Dit was een baan na het lopen van stage op deze afdeling. Ik heb veel geleerd van de oudere collega's. Gezien mijn leeftijd toen heb ik veel levenservaring opgedaan. De cliënten hadden psychische problemen en veelal daardoor problemen in de prive/leefsfeer. Hiermee om te gaan heeft mij een stuk "wijzer" gemaakt.

Parnassia Groep academie in gesprek met collega’s in opleiding

Parnassia Groep academie in gesprek met collega’s in opleiding

Het werk van Marrije op een open afdeling

Marrije vertelt over haar werk op een open afdeling van Parnassia in Noord-Holland.

Op bezoek bij het Centrum Intensieve Behandeling

Op bezoek bij het Centrum Intensieve Behandeling van Antes.

Werken op High en Intensive Care afdeling

Werken op de High en Intensive Care afdeling in Castricum.