Corona

regulier-man-arbeidsmarkt.png

Bij ons is je sollicitatie nog steeds welkom. Ook in deze onzekere periode van het coronavirus.

Onze sollicitatieprocedure verloopt alleen anders dan wat je gewend bent. Bekijk onze vacatures. Kies de vacature die bij je past en waar je enthousiast van wordt en klik op de sollicitatiebutton. Als wij net zo enthousiast over jou zijn, plannen we een gesprek in via beeldbellen. We hebben dan bijvoorbeeld contact via FaceTime, WhatsApp, MS Teams of Skype. Dit geldt ook voor een eventueel vervolggesprek.

Ook al werken we toe naar een anderhalve meter maatschappij, proberen we ontmoetingen waar dit kan op afstand te blijven houden. Zo voorkomen we besmetting en verspreiding van het virus zoveel mogelijk.

Het kan zijn dat je wat langer moet wachten op een reactie vanwege de coronomaatregelen die we moeten treffen. Graag je begrip hiervoor.
We zien je sollicitatie graag tegemoet. Met alle specialismes onder één dak, zit er vast een vacature bij die past bij jouw opleiding en ervaring.
Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij ons recruitmentteam. Zij denken ook graag mee over jouw mogelijkheden.

Maak alvast kennis met enkele van onze collega’s die patiënten die onze hulp hard nodig hebben oproepen om in zorg te komen.