Flexibel en afwisselend werken

Flexibel en afwisselend werken

regulier-werkenbijflex.png

Iedereen met psychische problemen kan terecht bij de ruim 13.500 professionals van Parnassia Groep. Wij behandelen en begeleiden jaarlijks ruim 180.000 patiĆ«nten. Wij doen dit in kleinschalige behandelteams gevestigd in 70 gemeenten en in en rondom 600 huisartsenpraktijken. Daarom is er altijd behoefte aan medewerkers die flexibel willen worden ingezet. Als u via het Flexpunt binnen Parnassia Groep werkt, kunt u ook intern solliciteren als er een vacature is die u aanspreekt.

Wilt u graag flexibel en afwisselend werk?

Het Flexpunt richt zich vooral op verpleegkundige en begeleidende functies. Heeft u interesse om als flexwerker bij Parnassia Groep te werken, maar weet u niet precies bij welk circuit of op welke afdeling? Of wilt u een goede indicatie of Parnassia Groep wel iets voor u is? Dan kunt u via het Flexpunt worden ingezet op diverse afdelingen. U bent verzekerd van afwisselend werk voor kortere of langere tijd, op diverse afdelingen binnen Parnassia Groep.

Op dit moment is er ruimte voor Verzorgenden IG om te werken in verpleeghuizen en klinieken, Verpleegkundigen niveau 4 of 5, en
nachtdienstmedewerkers met medicatiebevoegdheid.

Contact opnemen

Voor meer informatie over flexwerken binnen de regio Den Haag en Rotterdam kunt u contact opnemen met het Flexpunt van Parnassia Groep.

Het Flexpunt
Mangostraat 1
2552 KS Den Haag

Tel.: 088 357 68 68
maandag t/m vrijdag van 8.30-16.30 uur

mail: flexpunt@parnassiagroep.nl