Vacatures Verslavingsarts KNMG

Vacatures voor verslavingsarts KNMG

regulier-werkenbijverslavingsarts.png

Mensen met een verslaving hebben vaak complexe problematiek op medisch, psychologisch en sociaal gebied. Het is een aandoening met een chronisch en onregelmatig karakter, vaak gekenmerkt door gedrags- en persoonlijkheidsstoornissen, psychische klachten en lichamelijke aandoeningen. Als verslavingsarts KNMG ben je dus zowel bezig met lichaam als geest.

Dat maakt het werk als verslavingsarts KNMG interessant en uitdagend, zeker als je weet dat je bij ons poliklinisch, klinisch of outreachend aan de slag kan. En werk je liever met ouderen, volwassenen of met jongeren? Laat weten waar jouw voorkeur naar uitgaan en wij vinden voor jou een passende plek.

Vacatures verslavingsarts KNMG 

Wat bieden we verslavingsartsen KNMG?

De verslavingsgeneeskunde is een relatief jong en dynamisch vakgebied, dat nog volop in ontwikkeling is. Om als verslavingsarts KNMG hierop blijvend aan te sluiten zijn er voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing, trainingen, seminars en meer.

Zelf professioneel en persoonlijk groeien

We hebben een eigen Academie die zorgt dat je persoonlijk en professioneel kan blijven groeien. We bieden ook voldoende mogelijkheden om bij te dragen aan onderzoek en innovatie voor zowel jongeren als volwassenen. Jij kan hier ook aan bijdragen, bijvoorbeeld door te komen werken voor een van onze TOPGGz afdelingen.

Collega’s laten groeien

Liever niet in de schoolbanken, maar voor de klas? Als verslavingsarts KNMG ben je betrokken bij het opleiden van co-assistenten, AIOS verslavingsgeneeskunde en AIOS psychiatrie. Daarnaast scholen verslavingsartsen KNMG regelmatig collega artsen en collega’s uit andere disciplines.

Verder ondersteun je behandelteams met kennis en consultatie. Jouw kennis wordt bij ons gewaardeerd en verder gebracht.

Veel verantwoordelijkheid

Je werkt bij ons in kleinschalige professionele teams bestaande uit verschillende disciplines. Als verslavingsarts KNMG heb je de mogelijkheid bij ons om regiebehandelaar te zijn. Dit betekent dat je het zorgproces coördineert, het eerste aanspreekpunt bent voor de cliënt en zijn naasten en inhoudelijk sturing geeft aan collega’s binnen het multidisciplinaire team.

Vast contract

Vanaf je eerste werkdag krijg je meteen een vast contract zodat je met zekerheid je loopbaan binnen Parnassia Groep vorm en inhoud kan geven. Ook denken we graag met je mee welke werkdagen en uren het beste bij je passen, zodat jij jouw tijd zo goed mogelijk kan inrichten.

Werk dichtbij huis

We hebben meer dan 500 vestigingen, mogelijk ook een bij jou in de buurt. Hiermee blijft de reisafstand beperkt.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar onze mogelijkheden? Bekijk onze vacatures voor verslavingsartsen KNMG.

Opleiding tot verslavingsarts KNMG

Bekijk het filmpje van verslavingsarts KNMG (MIAM) David Herdes waarin hij vertelt waarom de overstap van het ziekenhuis naar de ggz heeft gemaakt en de voldoening die hij haalt om op zowel medisch, psychologisch als op sociaal gebied bezig te zijn. Waarbij je nog écht tijd hebt voor de cliënt.

Ben jij basisarts met een BIG registratie? Beschik je over veel mensenkennis en een uitstekend inlevingsvermogen. Ben je flexibel en stressbestendig? En wil jij je bezig houden met preventie, diagnostiek en behandeling van misbruik en verslaving van middelen, maar ook met gedragsverslavingen? Dan is de opleiding voor verslavingsarts KNMG mogelijk iets voor jou. Onze Parnassia Groep Academie heeft verschillende opleidingsplaatsen.

Salaris verslavingsarts KNMG

Het salaris dat we onze verslavingsartsen KNMG bieden is conform de cao ggz. We hebben een aantrekkelijk en uitgebreid pakket met arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, een bijdrage in de ziektekostenverzekering en verschillende fiscale voordelen. En niet onbelangrijk, als je bij ons begint, krijg je direct een vast contract.

Je kunt bij ons altijd eens een dagje meelopen om de sfeer te proeven, collega’s te ontmoeten en indrukken op te doen. Graag denken we met je mee welke uren jou het beste uitkomen om te werken. Fulltime of parttime, alles is bespreekbaar.

Reageer op onze vacatures voor verslavingsarts KNMG. Wil je liever eerst persoonlijk contact? Bel of email Team Recruitment. Zij staan je graag te woord.

Op de hoogte blijven van onze vacatures voor verslavingsartsen? Schrijf je in voor onze Job Alert.

Collega verslavingsartsen KNMG

"Ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk. Mijn vak ervaar ik als kleurrijk, afwisselend en verrijkend. Ik kom met mensen in aanraking die ik anders nooit zou spreken, ze vertellen me hun verhaal, en dat maakt mijn kijk op de wereld breder. Bij Parnassia Groep krijg ik veel ruimte voor verdere ontwikkeling binnen en buiten mijn vakgebied, er zijn uitgebreide en uitstekende mogelijkheden voor bijscholing en deskundigheidsbevordering. Ik ben hier nog lang niet uitgewerkt!"

Leonie van Kleef, verslavingsarts KNMG in Leiden en Katwijk