Als Klinisch Psycholoog of GZ-psycholoog bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 500 collega’s en collega’s in opleiding. Maak deel uit van een organisatie met negen hoogleraren en maar liefst 18 specialismegroepen.

Wat jij doet, doet ertoe

Alleen dagelijkse topzorg aan onze patiënten leveren. Dat kan. Maar er is meer. Draag jij bij aan een van onze 150 onderzoeken en interne opleidingen? Of ga je meer voor een vijfde Top GGz Keurmerk of het bouwen van een nieuwe app? Als we een kans zien om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren, dan pakken we die ook. Zelfs als we daarvoor naar België moeten, daar openden we in juni alweer een tweede FPC. Zover durfde nog geen andere Nederlandse ggz-instelling te gaan. Onze organisatie kent tal van dit soort innovaties. Parnassia Groep organiseert eens in de paar jaar een prijsvraag voor teams die bijdragen aan innovatie in de zorg. Deze prijs mocht Suïcide Nazorgprogramma (SuNa) dit jaar in ontvangst nemen. Zo groeit een klein idee van een of meerdere medewerkers uit tot een omvangrijk project en honderden patiënten die betere zorg krijgen. Pak ook je kans om de zorg te verbeteren en solliciteer direct.

Laat je inspireren

Elke dag weer zetten de ruim 10.000 collega’s van Parnassia Groep zich met hart en ziel in om hulp te bieden aan mensen met psychische problematiek. We zijn trots op de verbeteringen van de zorg die we in 2016 hebben bereikt.

Vacatures voor Klinisch Psycholoog of GZ-psycholoog

Liever persoonlijk contact? Bel ons wervingsbureau of stuur een mail.