Als klinisch psycholoog of gz-psycholoog bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 500 collega’s en collega’s in opleiding.
Een gezelschap van professionals die zich dagelijks inzetten voor jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en/of verslavingsproblematiek. Kijk welke specialismen we hebben. Er valt bij ons dus volop te kiezen. Wat je doet, doet ertoe.

Bekijk onze vacatures voor klinisch psychologen of gz-psychologen. Stel een Job Alert in als je nu geen passende functie kunt vinden.

Wat wij jou bieden

Sterke opleidingscultuur
Elke dag weer zetten de ruim 10.000 collega’s van Parnassia Groep zich met hart en ziel in om hulp te bieden aan mensen met psychische problematiek. Door ruim 150 onderzoeken en ruime opleidingsmogelijkheden kunnen we topzorg bieden aan onze patiënten. Doe je mee?

We bieden je de volgende opleidingskansen:

Onze eigen Parnassia Academie heeft een opleidingsklimaat dat wordt geroemd. Dit zegt de visitatiecommissie over onze opleidingen:
“De visitatiecommissie is van mening dat de Parnassia Groep een sterke opleidingsinstelling is. Parnassia Groep kan als inspiratiebron dienen voor andere opleidingsinstellingen, met een sterke opleidingscultuur, duidelijke lijnen tussen de werkvloer en de P-opleiders, en veel kwalitatief sterke opleidingsplaatsen. De randvoorwaarden zijn goed geregeld, er is een uitstekende bibliotheek, een lovenswaardige factsheet met een helder overzicht van de randvoorwaarden voor degenen die de opleiding volgen.”

Daarnaast hebben we nog volop cursussen trainingen die persoonlijke en professionele groei verder mogelijk maken. Groeien in je vak, is bij ons dus ruimschoots mogelijk. Reageer op onze vacatures voor klinisch psychologen of gz-psychologen.

Gedegen wetenschappelijk onderzoek en innovatie
Om ons werk zoveel mogelijk evidence based uit te oefenen, hechten we veel waarde aan het doen van onderzoek. Op dit moment lopen er zo’n150 onderzoeken. Er zijn voldoende mogelijkheden om hier een bijdrage aan te leveren. Of ga je meer voor een vijfde Top GGz Keurmerk of bouw je liever  een nieuwe app? Als we een kans zien om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren, dan pakken we die ook. Zelfs als we daarvoor naar België moeten, daar openden we in juni vorig jaar alweer een tweede Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC). Zover durfde nog geen andere Nederlandse ggz-instelling te gaan.

Maak deel uit van een organisatie met negen hoogleraren en maar liefst 18 specialismegroepen. Bekijk onze gz-vacatures en vacatures klinisch psychologen.

Wat jij doet, doet ertoe

Graag bieden wij onze collega’s de ruimte om dat te doen wat nodig is om aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van onze patiënten. Dat de ruimte die ontstaat bij collega’s door  herstelgericht organiseren en de zelforganiserende teams tot mooi innovaties leidt, blijkt wel uit de prijsvraag die Parnassia Groep eens in de paar jaar organiseert. Het Suïcide Nazorgprogramma (SuNa) mocht deze prijs als laatste in ontvangst nemen. Pak ook je kans om de zorg te verbeteren en solliciteer direct op onze vacatures van gz-psychologen of klinisch psychologen.

Vacatures voor Klinisch Psycholoog of GZ-psycholoog

We hebben uiteenlopende vacatures voor vacatures van gz-psychologen of klinisch psychologen.
Liever persoonlijk contact? Bel ons Wervingsbureau of stuur een mail.