Vacatures Psychotherapeut

Vacatures Psychotherapeut

200+x+200+Psychotherapeut.png

Parnassia Groep is gespecialiseerd in volwassenen- en ouderenpsychiatrie, kind- en jeugdpsychiatrie, forensische zorg, interculturele psychiatrie en verslavingszorg. Alle specialismes dus onder één dak. Ons aanbod is voor mensen met lichte tot (zeer) zware problematiek. Waar kom jij als psychotherapeut het beste tot je recht?

Psychotherapeut bij Parnassia Groep

Jouw werkzaamheden bestaan uit deelname aan cliëntbesprekingen, teamoverleg en intervisie. Vanuit de rol van regiebehandelaar ben je betrokken bij intakes, werkbegeleiding aan collega’s, al dan niet in opleiding, en lever je een bijdrage aan de verdere specialistische ontwikkeling van het behandelaanbod. Je werkt in een multidisciplinair team met andere deskundigen, zoals verpleegkundig specialisten, (gz- of klinisch)psychologen, psychiaters en maatschappelijk werkers.

Spreken specialistische diagnostiek en behandeling, wetenschappelijk onderzoek, innovatie en kennisverspreiding jou aan? Dan is werken bij onze TOPGGz afdelingen iets voor jou!

Bekijk de vacatures >

 

Aan het woord:

“Wij zijn een stevig multidisciplinair team, en ik denk dat we ons daarin ook echt onderscheiden. Met ons team kunnen we een complexe casus vlot trekken. Al is dat vaak in kleine stapjes. Iemands identiteit bestaat uit verschillende onderdelen en rollen. Als professional is het goed overal oog voor te hebben.”

Sander de Wit werkt bij Youz, onderdeel van Parnassia Groep, als gz -psycholoog, psychotherapeut én psychoanalytisch psychotherapeut bij het FACT jeugdteam in Velsen Noord en het transvisiezorgteam in Zaandam.

“Je kan echt op allerlei manier van elkaar leren. Zowel van collega’s die hier al jaren werken als collega’s die net van hun opleiding komen. Zo kunnen we ons als team steeds blijven ontwikkelen.”

Esther, psychotherapeut bij PsyQ.

Opleiding Psychotherapeut

De opleiding tot psychotherapeut is gericht op het onderzoeken en behandelen van cliënten in een individuele of groepssetting dan wel een gezins- en relatiesetting.
Tijdens de opleiding doe je ervaring op met diagnostiek en behandeling van volwassenen, oudere cliënten en kinderen/jongeren. Parnassia Groep biedt het verkorte driejarige traject aan waarbij je al werkt als gz-psycholoog.

Wil je meer weten?

Lees de informatie over de opleiding tot psychotherapeut

Wat wij bieden

  • Een goede werksfeer met multidisciplinaire, deskundige en collegiale teams.
  • Een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke fiscale voordelen, een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Onze salarissen voor psychotherapeut zijn conform de cao GGZ.
  • Voldoende doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
  • Ruimte voor wetenschappelijk onderzoek
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan een specialismegroep waarin jij jouw kennis inzet om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren en lijnen uitzet voor scholing, onderzoek en innovatie.
  • Met meer dan 500 locaties de mogelijkheid om dichtbij huis te werken.