Vacatures specialist ouderengeneeskunde

specialist ouderengeneeskunde

Met de toenemende vergrijzing heb je als specialist ouderengeneeskunde een vak met toekomst. Durf jij de toekomst met ons aan te gaan? Met kleine professionele teams, alle specialismes onder één dak, volop opleidingsmogelijkheden en met veel aandacht voor innovatie blijf je bij ons groeien in je vak.

Specialist ouderengeneeskunde bij Parnassia Groep

In ons ambulant of klinisch werkveld krijg je te maken met cliënten met een complexe zorgproblematiek. Meestal ouderen, maar soms ook jongere cliënten. Je doet specialistisch werk als het gaat om diagnostiek en behandeling van mensen met cognitieve en somatische problemen. De uitdaging hierbij is om aansluiting bij cliënten en familieleden te blijven vinden en hen daarmee in deze onzekere tijden houvast te bieden. Dit doe je niet alleen. Je werkt in een professioneel (multidisciplinair) team. Samen bepaal je wat nodig is om tot de beste zorg te komen.

Om continu de beste zorg voor onze cliënten te blijven leveren, investeren we graag in jouw professionele en persoonlijke groei. Vind jij kennisdeling binnen je werk, maar ook daarbuiten belangrijk? Binnen onze topklinische (TOPGGz) afdelingen werken we aan wetenschappelijk onderzoek en wie weet kan jij daar een bijdrage aan leveren!

Wil jij jezelf inzetten als specialist ouderengeneeskunde bij Parnassia Groep?

Bekijk de vacatures >

Aan het woord:

Evert Jan Mookhoek - specialist ouderengeneeskunde bij Antes

"Bij een aantal afdelingen ben ik standaard betrokken als behandelaar bij alle cliënten. Mijn oudste cliënt is 98 jaar, mijn jongste cliënt is 18 jaar oud. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal meerdere ernstige psychische en/of fysieke problemen tegelijk hebben. De inhoud van mijn werk beslaat een groot deel van de geneeskunde; van levenseinde problematiek tot primaire preventie van ziekte en alles wat daar tussenin zit."

Stages Specialist Ouderengeneeskunde

Ben jij je als arts aan het specialiseren in de ouderengeneeskunde? Een vast onderdeel van deze opleiding is de stage ambulante ggz. Parnassia Groep biedt deze stages op verschillende plaatsen binnen de organisatie aan. Lees meer over onze stagemogelijkheden.

Waarom kiezen voor ouderengeneeskunde?

Ada Klijs – Waalewijn - specialist ouderengeneeskunde bij Antes:

"Bij ouderen is enerzijds de puzzel vaak ingewikkeld door interacties met meerdere ziekten en medicamenten, anderzijds is het zo verrijkend omdat je een vertrouwensrelatie kan en moet opbouwen. Zowel hoofd en hart werken dus op volle toeren in dit werkveld, dat maakt het zo mooi! Wat daar nog bijkomt, is het samenwerken met andere professionals, ook dat maakt dit specialisme voor velen aantrekkelijk."

Wij bieden:

  • Een goede werksfeer met multidisciplinaire, deskundige en collegiale teams.
  • De ruimte om aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van onze patiënten en daarmee de behandeling vorm te geven.
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan een specialismegroep waarin jij jouw kennis inzet om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren en lijnen uitzet voor scholing, onderzoek en innovatie.
  • Mogelijkheden om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek.
  • Toegang tot een zeer uitgebreide bibliotheek.
  • Een aantrekkelijk en uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke fiscale voordelen, een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Onze salarissen voor specialist ouderengeneeskunde zijn conform de cao GGZ.
  • Met meer dan 500 locaties de mogelijkheid om dichtbij huis te werken.

Vacatures voor specialist ouderengeneeskunde

We willen graag merkbare betere zorg leveren. Hoe we dat doen? Dat kun je hier lezen. Wil jij hier graag aan bijdragen? Solliciteer dan op één van onze vacatures. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met ons recruitmentteam. Een dagje meelopen behoort altijd de mogelijkheden. We hopen snel kennis met je te maken.