Succesverhalen

Componence Asset List

Neem contact op met de onafhankelijke cliëntondersteuners bij jou in de buurt. Je kunt zelf kiezen van wie je de hulp wil ontvangen en rechtstreeks contact opnemen.

Waar kun je terecht voor cliëntondersteuning?

Voor cliëntondersteuning kun je terecht bij de adviserend verpleegkundigen van het zorgkantoor in jouw regio. Parnassia Groep levert langdurige zorg in de regio’s Arnhem, Haaglanden, Kennemerland, Rotterdam en Zuid-Hollandse Eilanden.

Voor informatie over cliëntondersteuning van de zorgkantoren Kennemerland (Castricum) en Rotterdam (Capelle a/d IJssel en Rotterdam) kun je hier terecht. Ze zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 18.00 uur op 038 456 78 88. Of stel je vraag via chat of mail

Voor de zorgkantoren Haaglanden (Den Haag) en Zuid-Hollandse Eilanden (Poortugaal) kun je hier terecht. Ze zijn te bereiken op 088 – 555 71 10 of via zorgkantorenzorgadvies@cz.nl Meer informatie kan je ook vinden op www.cz.nl/zorgkantoor.

Voor informatie over cliëntondersteuning van zorgkantoor Arnhem (Wolfheze en Nijmegen) kun je hier terecht. Ze zijn te bereiken op 088 222 42 42 (ma t/m vrij 08.30 – 17.00 uur). Je kan ook met ze mailen, chatten, appen.