Succesverhalen

Componence Asset List

250x198+oog.png
"Sinds vijf maanden heb ik regelmatig angstaanvallen. Minstens vier keer op een dag. Deze aanvallen komen altijd erg plotseling, zonder enige aanleiding. Wel heb ik in het verleden last van angstklachten gehad. Tijdens een aanval ben ik kortademig, tril ik als een rietje en denk ik dat ik dood ga. Ik zweet enorm en mijn hart gaat als een gek tekeer. Sinds ik 4 maanden geleden zo'n aanval in de supermarkt heb gehad, durf ik daar niet meer naartoe."

"Ik voel me ook depressief. Ik ben somber en zie het leven niet meer zitten. Soms denk ik er aan om uit het leven te stappen. Mijn familie is beter af zonder mij. Een sociaal leven heb ik niet meer. Werken lukt niet meer, ik kom eigenlijk mijn bed niet uit. In drie maanden tijd ben ik 8 kilo afgevallen, want zelfs van eten kan ik niet genieten. Hierdoor ben ik erg prikkelbaar en schiet ik regelmatig enorm uit mijn slof. Mijn omgeving heeft hier natuurlijk erg last van. Tot mijn grote verdriet heb ik zelfs laatst mijn eigen zoon een pak slaag gegeven omdat hij zijn bord niet wilde opruimen."

Advies: behandeling Specialistische GGZ. Er is hier duidelijk sprake van ernstige verwaarlozing en dat van zijn omgeving. Daarnaast heeft Jan zowel angst als depressieve klachten en heeft hij ook problemen op andere terreinen.