Succesverhalen

Componence Asset List

Wilt u intercollegiaal overleg met een psychiater over de behandeling en medicatie van uw patiënt? Of wilt u een psychiatrisch diagnostisch consult voor uw patiënt in uw eigen praktijk? Vraag consultatie aan.

De patiënt hoeft niet bij ons in zorg te zijn. Bij de face-to-face diagnostische consulten blijft u als huisarts medisch eindverantwoordelijk. Uw patiënt wordt niet bij ons ingeschreven en het consult gaat niet ten laste van diens eigen risico.

Vanuit de POH-GGZ regeling is declaratie van consultatie mogelijk. Heeft u een consultatievraag, dan helpen wij u graag. Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden van declaratie bij de zorgverzekeraar.

​U kunt kiezen uit verschillende vormen van consultatie:

Intercollegiaal overleg over de behandeling en medicatie van een patiënt

Intercollegiaal- of medicatieconsult

​kort, tot 15 min.
 

Schriftelijke beoordeling van een (medicatie)casus

​​30 min.
Psychiatrisch diagnostisch consult

​Face-to-face psychiatrisch consult op een van onze locaties

​60 min.

Face-to-face psychiatrisch consult in uw eigen huisartsenpraktijk

​60 min. (excl. reistijd)

* Via het ‘inschrijftarief POH-GGZ' kunt u bij uw zorgverzekeraar consultatie inkopen. Als Indigo de contractering van uw POH-GGZ met de verzekeraar verzorgt dan maakt consultatie deel uit van de mogelijkheden.

Wat kost het?

Kortdurend telefonisch intercollegiaal overleg is altijd mogelijk. Dat bieden wij als service zolang er nog geen afspraken zijn over de financiering hiervan met zorgverzekeraars. Aan de uitgebreidere vormen van consultatie zijn kosten verbonden.