Succesverhalen

Componence Asset List

200x200+jonge+man+die+lacht.png

Ligt jouw passie bij de geestelijke gezondheidszorg en ben je op zoek naar een baan? Parnassia Groep heeft je veel te bieden. Naast een fijne werksfeer bieden we tal van mogelijkheden om persoonlijk en professioneel te blijven groeien. Er zijn genoeg uitdagingen. Pak jij deze met beide handen aan? De ggz is boeiender dan je denkt.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij met jouw passie voor de ggz, jouw optimisme, deskundigheid, flexibiliteit en enthousiasme ook het verschil maken? Bekijk dan ons vacatureoverzicht. We hebben zeker vacatures die bij jou passen.

Met 500 locaties in met name Noord- en Zuid-Holland is er vast een bij jou in de buurt. Wij zijn op dit moment vooral op zoek naar:

Ook hebben we functies voor:

Stel een job alert in als je graag bij ons wilt werken, maar nu geen passende functie vindt. Als je nog niet precies weet waar je bij ons wil werken, dan kun je via ons Flexpunt ingezet worden bij verschillende afdelingen. Of loop stage en kijk wat bij je past. Een dagje met een afdeling meelopen, is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Voordelen van een grote organisatie

Je plukt de voordelen van de grootschalige organisatie die we zijn. Denk aan de vele onderzoek- en opleidingsmogelijkheden die we je bieden. Tegelijkertijd ervaar je de goede sfeer van kleinschalige teams.

We dagen je uit om mee te denken over nieuw beleid en behandelmogelijkheden. Jouw mening horen we graag.

Afwisseling en uitdaging

Werken met verslaafden, ouderen, kinderen, gedetineerden of mensen met een migratieachtergrond? Er valt binnen Parnassia Groep volop te kiezen. Wat je doet, doet ertoe. Naast verschillende specialismes, bieden we ook een dynamisch werkveld. Zo kun je ambulant werken of in een kliniek, online behandelen of op pad in de wijk. Waar kom jij het beste tot je recht?

Persoonlijke en professionele groei

Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor uitgebreide mogelijkheden voor bij- en nascholing. Je kunt als zorgprofessional verder groeien via onze  (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Ook denken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Via een stage  kun je rustig kijken of de ggz echt iets voor je is. Een keer meelopen met een afdeling is ook altijd mogelijk. Samen kijken we hoe we jouw ambities waar kunnen maken.

Inhoudelijke experts staan voor je klaar

Je werkt in kleine behandelteams met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. De sfeer is goed. We helpen elkaar waar nodig. En weet dat we 18 specialismegroepen met inhoudelijke experts hebben. Zij denken graag met je mee. Naast kennis en consultatie zetten deze experts lijnen uit voor scholing, onderzoek en innovatie.

Ruimte voor onderzoek en innovatie

Vind je dat het anders kan? Er liggen voor jou als professional veel kansen om je hard te maken voor belangrijke thema’s binnen de zorg en bij te dragen aan innovatie, (wetenschappelijk) onderzoek en topklinische zorg.  Momenteel werken we aan meer dan 150 onderzoeken.

Altijd in de buurt

Parnassia Groep heeft vestigingen verspreid over heel Nederland, maar met name in Noord- en Zuid-Holland. Veelal goed te bereiken via openbaar vervoer.

Nog vragen?

Heb je vragen over werken bij Parnassia Groep? Neem dan contact met ons op. Onze collega’s vertellen je graag over de mogelijkheden die Parnassia Groep je biedt. Mailen kan ook: wervingsbureau@parnassiagroep.nl.