Succesverhalen

Componence Asset List

200x200+jonge+man+die+lacht.png

Met 400 locaties in de regio’s Noord-Holland, Haaglanden en Rijnmond (inclusief de Zuid-Hollandse Eilanden) is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Afhankelijk van je functie kom je op een ambulante vestigingen te werken of in één van onze klinieken. Trots zijn we op ons nieuwe terrein in Castricum en onze groene verslavingskliniek in Den Haag. In al onze bouw- en verbouwplannen passen we zoveel mogelijk milieu- en energiebesparende technieken toe.  In 2016 zijn 10 gebouwen voorzien van in totaal 3500 stuks zonnepanelen. Samen met het gebruik van groene stroom via NL- windmolens is Parnassia Groep maatschappelijk verantwoord bezig met onze energievoorziening.

Waar mogelijk passen we het Nieuwe Werken toe. Dit betekent dat niemand een vaste werkplek heeft en waar mogelijk collega’s thuis kunnen werken. Ook proberen we zoveel mogelijk E-hulpmiddelen in te zetten voor onze patiënten, zodat zij vanuit huis ondersteuning kunnen ontvangen. Denk aan domotica, beeldbeelden, de digitale poli, online hulp en apps.