Succesverhalen

Componence Asset List

“We hebben mooi en dankbaar werk dat gewaardeerd wordt door onze patiënten. En daar mogen we trots op zijn”, zegt Wietske de Vries, adviseur en contactpersoon van de campagne. “Vaak gaan we hieraan voorbij door de hectiek van het werk en omdat we het vanzelfsprekend vinden. Om plezier in ons werk te hebben en te houden, is het belangrijk om gevoelens van trots in je werk te blijven delen. Zo inspireren we elkaar en blijven we bevlogen in wat we samen doen. Daarom ook is in 2019 de ‘Trots op’- campagne ingezet.”

Campagneposters

Een van de campagneposters was die van Anne Marie van der Klugt, psycholoog bij PsyQ online van PsyQ/Parnassia Groep:

“Ik bied online behandelingen, zelfs vanuit Kuala Lumpur. Bij Parnassia Groep krijg ik de kans mee te werken aan innovatieve behandelmethoden en mijn grenzen letterlijk en figuurlijk te verleggen. Zo werk ik sinds januari 2019 bij PsyQ online en kan ik dit combineren met mijn andere grote passie: vliegen. Ik vlieg al sinds 2017 als stewardess de hele wereld over. Ik kan dit blijven doen zonder dat dit ten koste gaat van de tijd voor mijn patiënten. Zo sprak ik onlangs nog een patiënt vanuit mijn hotelkamer in Kuala Lumpur.”

“Onze online hulp is een perfect voorbeeld van hoe de zorg anno nu moet zijn: flexibel, persoonlijk, snel, en met de patiënt aan het roer. Het contact met de behandelaar is in deze behandelmethode uit de spreekkamer gehaald en volledig online. Zo spreek ik mijn patiënten uitsluitend via beeldbellen of de chatfunctie. Ideaal voor bijvoorbeeld werkende ouders met kinderen. Zij kunnen gewoon op het werk inbellen. Of vanuit de woonkamer. Net wat uitkomt. Zo flexibel is het."

“Staan we wel genoeg stil bij de resultaten die we met elkaar bereiken? Of zorgt de hectiek van de dag ervoor dat we hier te vaak aan voorbij gaan? Laten we wat vaker en bewust stilstaan bij alle bijzondere dingen die we doen. Om zo plezier in ons werk te hebben en te houden en trots te zijn op wat we doen. Zo inspireren we elkaar en blijven we bevlogen in wat we samen doen.” – Stephan Valk