Succesverhalen

Componence Asset List

U heeft een belangrijkere rol in het herkennen, behandelen en waar nodig verwijzen van uw patiënten. Om u hierbij te helpen is het mogelijk om bij de zorgverzekeraar E-health, Consultatie, Triage en Preventie voor de huisartsenzorg in te kopen via het zogeheten ‘inschrijftarief POH-GGZ'. Indigo (onderdeel van de Parnassia Groep) biedt u de mogelijkheid om naast het inhuren van een medewerker POH-GGZ deze diensten in te kopen.

Het volledige POH-GGZ pakket van Indigo bestaat uit de volgende onderdelen:

Op welke manieren kunt u beschikken over Praktijkondersteuning GGZ?

Afhankelijk van de al dan niet aanwezige samenwerkingsvorm gelden verschillende varianten;

  • Indigo verzorgt voor u de contractering van de module POH-GGZ bij de verzekeraar. Dan zijn de uren POH-GGZ medewerker, E-health, Consultatie, Triage en Preventie daarbij inbegrepen.
  • Verzorgt u zelf de contractering bij de zorgverzekeraar? Dan kunt u aanvullend de uren POH-GGZ medewerker vergoeding aanvragen voor E-health, Consultatie, Triage en Preventie.
  • Als u geen POH-GGZ van Indigo afneemt kunt u wel gewoon gebruikmaken van de E-health, Consultatie, Triage en Preventie. Neemt u dan contact met ons op, zodat wij hierover nadere afspraken met u kunnen maken.

Meer weten?

Wilt u een POH-GGZ in uw huisartsenpraktijk? Heeft u vragen? Wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op met het Verwijzerspunt.