Succesverhalen

Componence Asset List

regulier-stages+hbo.png

Stage lopen bij Parnassia Groep is kiezen voor de specialist in geestelijke gezondheid. Bij ons heb je veel stagemogelijkheden, in de patiëntenzorg, in ondersteunende functies en in onderzoek.

Volop mogelijkheden

Mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar alle collega’s van Parnassia Groep zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Met ruim 13.500 deskundige zorgprofessionals en ondersteuners bieden we geestelijke gezondheidszorg aan jongeren, volwassenen en ouderen. Dat doen we bij onze verschillende zorgbedrijven, zoals verslavingszorg, volwassenenpsychiatrie of kinder- en jeugdpsychiatrie.

Stagiaires zijn bij ons meer dan welkom. We bieden volop stagemogelijkheden voor mbo-, hbo en wo-studenten, in verschillende regio’s. Je kunt stage lopen in de patiëntenzorg of op een ondersteunende afdeling. Je kunt ook een onderzoeksstage doen.

Parnassia Groep biedt ook plaatsen aan middelbare scholieren die een maatschappelijke of beroepsoriënterende stage moeten lopen. Tijdens de stage doe je vrijwilligerswerk bij een van de zorgbedrijven. Je maakt kennis met medewerkers en patiënten en leert wat werken in de geestelijke gezondheidszorg inhoudt.

Ben jij onze nieuwe stagiaire?

Als je stage wilt lopen bij Parnassia Groep, dan kun je terecht bij het Stagebureau van de Parnassia Groep Academie. In overleg met jou, je opleiding en de stagebegeleiders bij de zorgbedrijven zoeken we naar een stageplaats die het beste past bij jouw ambities en vaardigheden.

Tijdens je stage krijg je begeleiding van gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, competenties en leerpunten. Je krijgt een stagevergoeding volgens de stageregeling en CAO GGZ.

Je kunt gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruik maken van de bibliotheek met veel vakliteratuur. Je hebt ook toegang tot het Leerportaal van de Parnassia Groep Academie met een ruim aanbod aan (online) trainingen en cursussen.

Officieel erkend

Onze opleidingsplaatsen zijn officieel erkend door SBB, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Meer weten?

Wil je meer weten over je mogelijkheden, neem dan contact op met
Stagebureau
Dadelplein 1
2552 DS Den Haag
T 088 357 03 37 (ma, di, do, vrij: 8.30-16.00 uur, woensdagen gesloten)
E stagebureau@parnassiagroep.nl

​​​​​​​​​​​​​​Wij zijn ook te bereiken via WhatsApp: 06 270 34 033

Direct solliciteren

< Bekijk onze stageplaatsen en solliciteer direct >
= link naar W&L>Opleidingen>Stages>Alle stageplaatsen

[knop met link naar folder: Werken, leren en stage lopen bij Parnassia Groep]