Succesverhalen

Componence Asset List

Wat je doet, doet ertoe binnen Parnassia Groep. Elke dag zetten ruim 10.000 collega’s zich in voor mensen met psychische en/of verslavingsproblemen. Vol passie en deskundigheid. Om dagelijks het verschil voor onze patiënten te maken, heb je bij ons ruimte voor persoonlijke en  professionele groei en mogelijkheden tot onderzoek. Zo ben en blijf je goed in wat je doet. En blijft werken bij Parnassia Groep een uitdaging.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij met jouw passie voor de ggz, jouw optimisme, deskundigheid, flexibiliteit en enthousiasme ook het verschil maken? Kijk dan in ons vacatureoverzicht. We hebben zeker vacatures die bij jou passen en met 400 locaties in met name Noord- en Zuid-Holland is er vast een bij jou in de buurt.

Wij zijn op dit moment vooral op zoek naar:

Stel een job alert in als je graag bij ons wil werken, maar nu geen passende functie vindt.

Iedereen met uiteenlopende achtergronden moet de weg naar psychische hulpverlening kunnen vinden. Daarom nodig en we mensen met een multiculturele achtergrond ook van harte uit om te solliciteren.

Flexwerkers, stagiaires en vrijwilligers zijn ook welkom bij ons. We bieden tal van mogelijkheden op het gebied van patiëntenzorg, organisatie en in ondersteunende functies.

Nog vragen?

Heb je vragen over werken bij Parnassia Groep? Neem dan contact op met het Wervingsbureau: wervingsbureau@parnassiagroep.nl of 088- 357 7096.