08 december 2017

Op zaterdag  20 januari a.s. wordt in Castricum weer de jaarlijkse Ontmoetingsloop georganiseerd. Een loop waarbij iedereen een winnaar kan zijn. Deelname is gratis voor collega’s van Parnassia Groep en haar patiënten. Schrijf je nu in.

Waar en wanneer

Alle deelnemers starten tegelijkertijd op de atletiekbaan. 

  • Datum: zaterdag 20 januari 2018  om 11.30 uur.
  • Parcours: sportpark De Duinloper, Zeeweg 4 in Castricum.

De tijdslimiet is 1.30 uur. Je kunt kiezen voor de volgende afstanden:

  • 4 kilometer
  • 8 kilometer

Iedereen kan winnen

Het gaat er niet om wie het snelste loopt, maar wie het best vooraf zijn eindtijd inschat. Je bent winnaar als je het dichtst bij jouw opgegeven eindtijd zit. Iedereen kan hierdoor winnaar zijn. Om de wedstrijd eerlijk te laten verlopen, mag er niet met horloges en dergelijke worden gelopen.

Inschrijven

Deelname is op eigen risico. Collega’s en patiënten van Parnassia Groep kunnen zich inschrijven via runningtherapie@brijder.nl.

Inschrijven kan tot en met 14 januari 2018 of als het maximale aantal deelnemers van 125 personen is bereikt. Schrijf je dus snel in!

Vergeet bij je inzending niet te vermelden:

1: of je gebruikt maakt van de eenmalige busrit naar het sportpark toe

2: de loopafstand

3: jouw vermoedelijk te lopen tijd

Prijzen

De 1e, 2e en 3e prijs van elke afstand is een beker. Onder de startnummers wordt een paar hardloopschoenen verloot.

Verzorging

Aan de finish krijgt elke deelnemer een flesje sportdrank. Voor zowel de deelnemers als de vrijwilligers van de loop is er in de kantine een lunch aanwezig. Deze wordt aangeboden als de laatste loper is gefinisht.

Vervoer

Er rijdt vanaf de Brijder kliniek  Alkmaar, Kees Boekestraat 20, eenmalig een bus naar het parcours. Wil je meerijden? Laat dit dan via je inschrijving weten aan ons.

Parkeren

Parkeren kun je bij het sportcomplex van atletiekvereniging Castricum. Deze is gevestigd op sportpak De Duinloper, Zeeweg 4 in Castricum. Of anders bij parkeerterrein bezoekerscentrum PWN De Hoep, 400 meter verderop: Johannisweg 3 in Castricum.

Routebeschrijving

Bereik sportpark: vanuit  alle richtingen volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee. Links aan deze weg ligt sportpark De Duinloper, 400 meter voor het PWN bezoekerscentrum De Hoep.

Vrijwilligers

Deze loop kan niet slagen zonder de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Als je niet mee kunt of wilt doen aan de loop, maar wel actief bezig wilt zijn, meld je dan aan als vrijwilliger via runningtherapie@brijder.nl.

De Ontmoetingsloop wordt mogelijk gemaakt door: Brijder, Reakt, Runnersworld en Vrienden Parnassia Groep.

Schrijf je nu in via runningtherapie@brijder.nl.

Tot 20 januari!