Nieuws

Componence Asset List

27 maart 2019

Regulier-conferentie-spreker-auditorium-speech-lezing.jpg
3 t/m 5 april is het Voorjaarscongres voor Psychiaters in Maastricht en ook dit jaar is Parnassia Groep van de partij. 30 sprekers vanuit Parnassia Groep zijn aanwezig en we hebben een uitnodigende stand waar psychiaters elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een verse kop koffie van onze barista. We zien je graag in onze stand nummer 27/28.

Dit jaar staat het congres in het teken van Psychiatrie in de toekomst. Met een inspirerend en innovatief programma worden er diverse workshops, symposia, discussiegroepen en – nieuw dit jaar – clinical cases aangeboden. Het volledige programma is gevuld met toekomstgerichte en aansprekende, internationale en nationale sprekers, die hun visie op de toekomst van de psychiatrie geven.

Innovatieve challenge

Het congres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiaters (NVvP) gaat dit jaar gepaard met een challenge: op woensdagochtend zullen er 36 studenten met verschillende studieachtergronden (o.a. geneeskunde, design en ICT) 30 uur lang worden opgesloten in een 'glazen huis' om samen creatieve en innovatieve oplossingen te creëren voor de psychiatrie. Op donderdag tijdens de posterborrel pitchen zij hun ideeën voor een vak- en publieksjury en op vrijdag zal de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt.

Lees meer over het congres.