Nieuws

Componence Asset List

29 november 2017

200x200+formulier+invullen+door+dame+heer+kijkt+toe.png
Bij ruim 645.000 mensen met een hersenaandoening is er sprake van een NAH, zoals een beroerte en traumatisch hersenletsel. Zo lopen per jaar ruim 67.000 Nederlanders hersenschade op door een ongeval. De gevolgen van hebben een enorme impact op de patiënt zelf én zijn/haar omgeving.

Aandacht voor lichamelijke, emotionele en psychische klachten

Bij het behandel- en expertisecentrum voor Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) van Bavo Europoort in Rotterdam is er zowel aandacht voor de lichamelijke, emotionele als de psychische klachten als gevolg van het  trauma. Wij kijken niet alleen naar beperkingen, maar focussen op herstel en het optimaal benutten van de bestaande mogelijkheden op zowel psychisch, emotioneel  als lichamelijk vlak.

NAH heeft grote impact op iemand leven en de omgeving van die persoon. Bekijk ook het filmpje van Isabella uit de campagne ‘Hersenletsel zet je leven op z’n kop’ van de Hersenstichting.

Behandel- en expertisecentrum Niet Aangeboren Hersenletsel

Jaarlijks behandelt deze afdeling zo’n 350 mensen van 18 tot 65 jaar met een hersenaandoening. Afhankelijk van de klachten verblijven patiënten bij ons  een periode op onze kliniek of komen op afspraak bij ons langs.