Nieuws

Componence Asset List

30 oktober 2018

200+x+200+diner.jpg

De prachtige Burgerzaal van het Stadhuis in Rotterdam, is dinsdagavond 6 november vanaf 17.00 uur het decor van een Galadiner voor bijzondere gasten. Deze avond krijgen 75 patiënten van Bavo Europoort en Antes en hun mantelzorgers een heerlijk diner aangeboden. Voor de patiënten van Antes is het de eerste keer dat zij hierbij aanwezig zijn.

De gemeente Rotterdam stekt wederom de Burgerzaal van het stadhuis beschikbaar voor dit galadiner. ‘s Avonds is er een bijzonder optreden van de Wannebiezz, ondertussen genieten patiënten en hun mantelzorgers, aan prachtig gedekte tafels van een sterrendiner samengesteld en bereid door Huuskes. Directie en bestuurders van Bavo Europoort en Antes zorgen ervoor dat de bediening vlekkeloos verloopt.

De avond wordt geopend om 17.15, burgemeester Aboutaleb heet de gasten welkom en gaat in gesprek met de aanwezigen. Vervolgens neemt hij deel aan de zwarte brigade om het eten uit te serveren.

Vrienden van Parnassia Groep

Vrienden Parnassia Groep biedt jaarlijks een galadiner aan patiënten en mantelzorgers van Bavo Europoort en Antes aan. Zij werkt hierin samen met bedrijven, die een warm hart hebben voor de patiënten en hun diensten en willen inzetten.