Nieuws

Componence Asset List

30 oktober 2018

200x200+LVML.jpg

Zondag 4 november is de 13e editie van de Parnassia Laan van Meerdervoortloop. Dit keer een special edition vanwege allerlei wegwerkzaamheden en bouwactiviteiten.

Voor deze ene keer is hierdoor de beroemde Laan van Meerdervoort niet in het parcours opgenomen. De loop wordt daardoor niet minder uitdagend: zoals u van de organisatie mag verwachten zijn de Muur van Poot, de duinpaden, de atletiekbaan en last but not least een stuk over het strand ook dit jaar weer van de partij, waardoor het weer een van de uitdagendste lopen van Nederland wordt. 
Parnassia Groep wenst alle lopers alvast veel succes! In het bijzonder patiƫnten en collega's van Parnassia Groep die meedoen.

Iedereen kan meedoen: er is een peuterloop (350 meter samen met papa of mama),  kidsrun (1 km en deels over het strand), 5 km en natuurlijk de 10 kilometer.

Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 2 november.

In balans door hardlopen

Fysieke en mentale fitheid levert een belangrijke bijdrage aan het vinden en behouden van een juiste balans in je werk, en voor je leven thuis met je gezin of met je partner, je vrienden en familie. Dit kun je bereiken door voldoende te bewegen, gezond te eten en bewust activiteiten te kiezen die je leuk vind en die je voldoening geven. Hardlopen, ieder in zijn eigen tempo en een eigen afstand, draagt bij aan gezondere leefstijl. Daarom is Parnassia Groep de trotse hoofdsponsor.

Meer info over de Parnassia Laan van Meerdervoortloop? kijk dan op www.lvml.