Flexwerken in de ggz

Flexibel en afwisselend werken

regulier-werkenbijflex.png

Elke dag zetten we ons met hart en ziel in voor mensen met psychische en verslavingsproblemen. Dit doen we met meer dan 13.500 collega’s, vanuit ruim 500 locaties. Deskundige en enthousiaste nieuwe collega’s zijn altijd welkom. Graag maken we kennis met jou.

Even voorstellen

Het Flexpunt is het interne uitzendbureau van de Parnassia Groep. We vangen tijdelijke personeelstekorten op voor onze verschillende afdelingen. Ook studenten in opleiding zijn van harte welkom. Met alle specialismes onder één dak vinden we zeker een plek die aansluit bij jouw wensen.

Jouw voordelen

Ben je bereid om collega’s in de zorg te helpen? Profiteer van de volgende voordelen:

Je bent verzekerd van afwisselend werk voor kortere of langere tijd. Als je overweegt om bij de Parnassia Groep te werken, krijg je via flexwerk een mooie kans om te kijken of wij bij jou passen.

Het komt regelmatig voor dat we een kandidaat een vast dienstverband aanbieden.

Onze vacatures

Bekijk de vacatures voor flexwerkers. Dan zie je meteen hoe divers ons aanbod is. Heeft een vacature jouw interesse? Neem direct contact met ons op.

Wat we van je vragen

Je bent in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (of je doet hiervoor een aanvraag) en we vragen je de verplichte tweedaagse veiligheidstraining te volgen. Natuurlijk ben je in het bezit van de juiste diploma’s en competenties. Je kunt altijd zelf je beschikbaarheid bepalen. Ook als je beperkt beschikbaar bent, kun je je bij ons inschrijven.

Vertel het door…..

We kunnen nog meer collega’s gebruiken voor ons Flexpunt. Ken je mensen die graag extra uren willen werken? Graag maken we kennis met hen.

Meer informatie

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je meer informatie wilt of interesse hebt om bij ons als flexwerker aan de slag te gaan.

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze flexpools:

Mobiliteitsbureau Antes (Rijnmond): 088 357 06 90 of mail
Flexpunt Haaglanden: 088 357 68 68 of mail
Flexpunt Noord-Holland: 088 358 08 20 of mail
Flexbureau Leo Kannerhuis (Gelderland): 06 51 10 06 79 of 06 83 13 71 97 of mail