Jouw arbeidsvoorwaarden

Jouw arbeidsvoorwaarden

regulier-werkenbijarbeidsvoorwaarden.png

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving.

Naast een goed salaris conform cao GGZ, ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast kan je rekenen op een goede pensioenregeling, 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren bij een dienstverband van 36 uur per week.

Fiscale voordelen

Via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden profiteer je van fiscale voordelen bij het kopen van een nieuwe fiets of voor het betalen van het lidmaatschap van jouw beroepsvereniging of vakbond.

Vitaliteit

Omdat we veel waarde hechten aan vitale collega’s ontvang je jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- en kun je fiscaal voordelig sporten. Daarnaast  bieden we als dit nodig is hepatitis B vaccinaties aan.

Loopbaan

We vinden het belangrijk dat jij je loopbaan zo vormgeeft dat deze bij je past. Als je niet op de goede plek zit, hebben we een eigen intern loopbaanbureau dat samen met jou op zoek gaat naar jouw talenten.

Opleiding

Ten slotte zorg je er zelf voor dat je kennis en kunde up-to-date blijft door het volgen van opleidingen en trainingen via onze Parnassia Groep Academie. Zet je graag je talenten in voor onderzoek of innovatie? Ontdek de mogelijkheden binnen Parnassia Groep.

Werken bij Parnassia Groep: wat je doet, doet er toe!