Vacatures Psychiater

Vacatures Psychiater

regulier-werkenbijpsychiater.jpg

Kiezen voor Parnassia Groep, is kiezen voor afwisseling. Binnen onze organisatie bieden we verschillende psychiater vacatures aan. Als psychiater kun je bij ons werken binnen 18 specialismegroepen en met verschillende doelgroepen: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Ook bieden wij verslavings- en forensische zorg en interculturele psychiatrie. Werk je graag ambulant, in een kliniek of online? Alles is mogelijk!

Bekijk onze vacatures voor psychiater

Psychiater bij Parnassia Groep

Dagelijkse topzorg aan onze cliënten leveren. Dat kan. Maar er is meer. Draag jij als psychiater bij aan een van onze 150 onderzoeken en interne opleidingen? Heb jij interesse in specialistische diagnostiek en behandeling, wetenschappelijk onderzoek en kennisverspreiding? Wellicht help jij ons het volgende TOPGGz-keurmerk dan wel binnen te slepen. Of werk je liever aan zorg voor de toekomst, zoals onze psychiater en directeur zorg Marjolijn de Kruif?

 

 

Als we een kans zien om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren, dan pakken we die. Zo groeit een klein idee van collega’s uit tot een omvangrijk project. Pak ook je kans en inspireer ons én anderen.

Opleiding tot psychiater

Ben je arts en wil jij je bij ons specialiseren tot psychiater? Je kunt bij Parnassia Groep de opleiding psychiatrie volgen. Binnen deze opleiding kun jij je specialiseren in:

  • Volwassenenpsychiatrie
  • Kinder- en jeugdpsychiatrie
  • Ouderenpsychiatrie

Verder bieden we mogelijkheden voor coschappen, stages en medisch-specialistische vervolgopleidingen.

 

Bekijk onze opleidingen.

 

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Dan heb je een 1op 1 gesprek in je kamer, dan ga je weer op pad, zoals onze psychiater en hoogleraar bemoeizorg Niels Mulder.

Wij bieden:

  • Een goede werksfeer met multidisciplinaire, deskundige en collegiale teams.
  • Naast professionele groei, is er voldoende ruimte voor persoonlijke groei.
  • Deelname aan een specialismegroep waarin jij jouw kennis inzet om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren en lijnen uitzet voor scholing, onderzoek en innovatie.
  • Mogelijkheden tot participatie aan wetenschappelijk onderzoek.
  • Een aantrekkelijk en uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke fiscale voordelen. Onze salarissen voor psychiaters zijn conform de cao GGZ.

Onze psychiater aan het woord

Alex Kolman – kind- en jeugdpsychiater genderpoli van Youz

“Met de kinderen en jongeren bespreken we uitvoerig hoe zij zichzelf zien en beleven en wat zij eventueel aan zichzelf willen laten veranderen. Ik voer vaak zeer interessante gespreken met de kinderen, waar ik altijd weer van leer. Hoe zij naar zichzelf kijken en wat zij ervaren. Wij weten het ook niet altijd; we gaan samen met hen op ontdekkingstocht in hun gevoelswereld.”

Solliciteer op onze psychiater vacatures

Elke dag zetten ruim 13.500 collega’s van Parnassia Groep zich met hart en ziel in om hulp te bieden aan mensen met psychische problematiek. We zijn trots op de verbeteringen van de zorg die we tot nu toe hebben bereikt. Wil jij hier als psychiater aan bijdragen?

Bekijk hieronder de verschillende vacatures voor psychiaters. Liever persoonlijk contact of een dagje meelopen? Bel Teajm Recruitment of stuur een mail.