Als Psychiater bij Parnassia Groep kom je te werken in het selecte gezelschap van 400 psychiaters en psychiaters in opleiding. Maak deel uit van een organisatie met negen hoogleraren en maar liefst 18 specialismegroepen.

Wat jij doet, doet ertoe.

Alleen dagelijkse topzorg aan onze patiënten leveren. Dat kan. Maar er is meer. Draag jij bij aan een van onze 150 onderzoeken en interne opleidingen? Of ga je meer voor een vijfde Top GGz Keurmerk of het bouwen van een nieuwe app? Als we een kans zien om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren, dan pakken we die ook. Zelfs als we daarvoor naar België moeten, daar openden we in juni alweer een tweede FPC. Zover durfde nog geen andere Nederlandse ggz-instelling te gaan. Zo groeit een klein idee van een of meerdere medewerkers uit tot een omvangrijk project en honderden patiënten die betere zorg krijgen. Pak ook je kans en inspireer ons verder.

Laat je inspireren

Elke dag weer zetten de ruim 10.000 collega’s van Parnassia Groep zich met hart en ziel in om hulp te bieden aan mensen met psychische problematiek. We zijn trots op de verbeteringen van de zorg die we in 2016 hebben bereikt.

Vacatures voor Psychiaters

Liever persoonlijk contact? Bel ons wervingsbureau of stuur een mail.