Vacatures Psychiater

Vacatures Psychiater

regulier-werkenbijpsychiater.jpg

Als Psychiater bij Parnassia Groep kom je te werken in het selecte gezelschap van 400 psychiaters en psychiaters in opleiding. Maak deel uit van een organisatie met negen hoogleraren en maar liefst 18 specialismegroepen.

Bekijk onze vacatures voor psychiater.

Wat jij doet, doet ertoe als psychiater

Alleen dagelijkse topzorg aan onze patiënten leveren. Dat kan. Maar er is meer. Draag jij als psychiater bij aan een van onze 150 onderzoeken en interne opleidingen? Of ga je meer voor een vijfde Top GGz Keurmerk of het bouwen van een nieuwe app? Als we een kans zien om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren, dan pakken we die. Ook als we daarvoor naar België moeten, waar we een tweede FPC openden. Zo groeit een klein idee van collega’s uit tot een omvangrijk project en honderden patiënten die betere zorg krijgen. Pak ook je kans als psychiater en inspireer ons. Werken in de psychiatrie doe je bij Parnassia Groep.

Kiezen voor afwisseling

Kiezen voor Parnassia Groep, is kiezen voor afwisseling. Je kunt bij ons als psychiater werken met verschillende doelgroepen: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Ook bieden wij verslavings- en forensische zorg en interculturele psychiatrie. Welke keuze maak jij als psychiater? Werk je graag ambulant, in een kliniek of online? Of ga je graag op pad net zoals onze psychiater en hoogleraar bemoeizorg Niels Mulder?

Verken je mogelijkheden als psychiater en bekijk onze vacatures voor psychiater. We hebben voldoende  banen en mogelijkheden voor psychiaters. Een dagje meelopen met een afdeling is altijd mogelijk.

Laat je als psychiater inspireren

Elke dag weer zetten de ruim 13.500 collega’s van Parnassia Groep zich met hart en ziel in om hulp te bieden aan mensen met psychische problematiek. We zijn trots op de verbeteringen van de zorg die we in 2018 hebben bereikt. Wil jij als psychiater hieraan bijdragen? Bekijk onze vacatures voor psychiaters.

Opleiding tot psychiater

Ben je arts en wil jij je bij ons specialiseren tot psychiater? Je kunt bij Parnassia Groep de basisopleiding voor psychiaters volgen. Ook is er een mogelijkheid differentiatiestages te volgen nadat je gekozen hebt voor een van onze drie aandachtsgebieden.

Onze aandachtsgebieden zijn:

  • Volwassenenpsychiatrie
  • Kinder- en jeugdpsychiatrie
  • Ouderenpsychiatrie

Als assistent-geneeskundigen in opleiding tot specialist (AIOS) kun je bij Parnassia Groep rekenen op een brede, goed georganiseerde opleiding.

Wij werven arts-assistenten (AIOS) via een open selectieprocedure. Als je de opleiding voltooit, word je geregistreerd als medisch specialist in het specialistenregister. Psychiater worden doe je bij Parnassia Groep. Kijk welke vacatures we voor psychiaters hebben.

Salaris psychiater

Naast opleidings- en onderzoeksmogelijkheden voor psychiaters, is er voldoende ruimte voor persoonlijke groei. Onze multidisciplinaire teams zijn deskundig, collegiaal en veel collega’s voelen zich door de goede werksfeer in de teams als een vis in het water. Wij hebben een aantrekkelijk en uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke fiscale voordelen. Onze salarissen voor psychiaters zijn conform de cao GGZ.

We bieden je graag de ruimte om mee te denken over innovatie, de kwaliteit van het team en hoe we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven leveren. Zo kun je als inhoudelijke expert ook deelnemen aan een van onze specialismegroepen. Naast kennis en consultatie zetten onze specialismegroepen lijnen uit voor scholing, onderzoek en innovatie.

Daarnaast neemt het participeren aan wetenschappelijk onderzoek een belangrijke plaats in binnen jouw werk als psychiater. Je bent betrokken naar zowel collega’s als patiënten en je bent in staat om samen met patiënten te zoeken naar oplossingen om hun regie en zelfredzaamheid te versterken. Lijkt je dit wat? Bekijk dan nu onze vacatures voor psychiaters.

Vacatures voor psychiaters

Voor psychiaters hebben we verschillende vacatures. Bekijk ons overzicht vacatures psychiater. Liever persoonlijk contact? Bel ons Wervingsbureau of stuur een mail.