Vacatures Verpleegkundig Specialist

Vacatures verpleegkundig specialist

regulier-werkenbijverpleegkundige.png

Met alle specialismes onder één dak valt er echt wat te kiezen binnen Parnassia Groep. Waar kom jij goed tot je recht? Werk je graag met jongeren, ouderen of verslaafden. Kies je voor ambulant werken, online of heeft toch het werken in de kliniek je voorkeur? We denken graag met je mee wat bij jou past.

Bekijk onze vacatures verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist bij Parnassia Groep

Je hebt als verpleegkundig specialist bij ons de mogelijkheid om als regiebehandelaar te werken. Overzicht houden over de gehele behandeling, schakelen met andere disciplines en contact houden met externen zijn hierbij belangrijke taken. Verder ondersteun en coach je het verpleegkundige team waar nodig en adviseer je over het zorgbeleid. Samen met je team ga je elke dag voor de beste zorg.

Help jij ons het volgende TOPGGz-keurmerk binnen te slepen? Draag dan met jouw werk bij aan wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Wij bieden hiervoor voldoende mogelijkheden!

Bekijk de functieomschrijving verpleegkundig specialist

Wat wij bieden

  • Werk in multidisciplinaire collegiale kleine teams met een prettige werksfeer
  • Voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Parnassia Groep Academie. We zetten je graag in je kracht. Misschien is onze leerroute 'inhoudelijk excelleren voor zorgprofessionals’ wel wat voor jou.
  • Mogelijkheden om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek.
  • Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met aantrekkelijke fiscale voordelen. Onze salarissen rondom verpleegkundig specialisten zijn conform de cao GGZ.
  • Flexibele werktijden en parttime werken is bespreekbaar.
  • We zitten verspreid over Nederland, dus wie weet werk je dichtbij huis.
  • Deelname aan één van onze 18 specialismegroepen waarin jij jouw kennis inzet om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren en lijnen uitzet voor scholing, onderzoek en innovatie.
  • Een sterk georganiseerde Verpleegkundige Advies Raad (VAR) die zich hard maakt voor verpleegkundigen, verpleegkundig leiderschap en belangrijke thema’s in de zorg.

Als je bij ons werkt, willen we dat je kunt zijn wie je bent. Parnassia Groep wil een werkomgeving bieden waar iedereen meedoet en niemand wordt uitgesloten. Dit sluit aan op onze kernwaarden respectvol, deskundig en optimistisch.

Wat onze verpleegkundig specialisten zeggen

“Je bent als verpleegkundig specialist vaak langer betrokken bij het hersteltraject van een cliënt. Het mooie hiervan is dat je een cliënt echt ziet herstellen en dat hij weer functies kan uitoefenen.” “Niet alles is even goed geregeld, maar je hebt alle ruimte om zelf richting te geven aan je werkzaamheden en loopbaan.”

“Ruimte voor creativiteit gaf mij de mogelijkheid om een deeltijdbehandeling te ontwikkelen voor mensen met een licht verstandelijke beperking, door o.a. de ontwikkeling van spelletjes.” “Je kunt in de lengte, breedte ontwikkelen en door de vele zorgbedrijven hoef je nooit in een sleur te komen.”

“Als je op zoek bent naar ruimte om jezelf te ontwikkelen en vanuit een duidelijke visie op de zorg wil bijdragen aan cliënteninnovaties in een sterk veranderende ggz, dan hoef je je niet te vervelen. Je inbreng wordt altijd serieus genomen.”

“Ik heb voldoende cognitieve prikkeling, fijne collega's en ruimte voor eigen inbreng. Er zijn mogelijkheden om alles uit mijzelf te kunnen halen en voel me daarin voldoende ondersteund door collega's en leidinggevenden.”

Lees ook de verhalen van Jenny en Kim.

Vacature verpleegkundig specialist in opleiding

Ervaren verpleegkundigen die meer willen binnen Parnassia Groep kunnen de opleiding tot verpleegkundig specialist volgen bij onze eigen Parnassia Groep Academie, waarmee jij je kunt registreren als verpleegkundig specialist. Een mooie volgende stap in je loopbaan. Verpleegkundig specialisten in opleiding hebben een relevante arbeidsovereenkomst van minimaal 32 uur per week bij Parnassia Groep, gedurende de opleidingsperiode.

Solliciteer op onze vacatures voor verpleegkundig specialist

Wil je graag het verschil maken voor onze cliënten? Bekijk direct onze vacatures voor verpleegkundig specialist. Je kunt ook contact met ons opnemen. Samen met jou bespreken we waar jij het beste tot je recht komt. Je bent ook altijd welkom om eens een dagje mee te lopen om de sfeer te proeven. Of  lees alvast ons verpleegkundige magazine. Hierin vertellen onze collega’s over de passie voor hun werk, over opleidingsmogelijkheden, innovaties en verpleegkundig leiderschap.

Via onze Job Alert blijf je op de hoogte van onze vacatures voor verpleegkundig specialisten.