Als verpleegkundig specialist ben je een doorzetter en altijd bereid net wat harder te lopen voor onze patiënten. Je bent niet voor niets verpleegkundig specialist. Als je ook nog graag initiatief neemt en vaak twee stappen verder denkt, dan weten we zeker dat jij bij ons aan het goede adres bent. We bieden jou volop doorgroeimogelijkheden en uitdagingen. Bij ons verveel jij je geen dag.

Bekijk onze verpleegkundig specialist vacatures.  

Jouw keuze als verpleegkundig specialist

Werken bij Parnassia Groep betekent kiezen waar jij het beste tot jouw recht komt. Waar kies jij voor?

Kiezen voor afwisseling

Kiezen voor Parnassia Groep is kiezen voor afwisseling. Wist je dat we specialistische zorg bieden aan kinderen en jongeren, volwassenen, ouderen, verslaafden, mensen met een divers culturele achtergrond en gedetineerden? Velen van hen krijgen een ambulante behandeling, sommigen verblijven in een van onze klinieken of zoeken we op in de wijk of thuis. Soms volstaat een behandeling volledig online. Ook voor onze patiënten zijn er dus voldoende keuzes. Voor verpleegkundig specialisten die van afwisseling houden, hebben we voldoende vacatures. Waar kies jij voor? Solliciteer direct op een van onze vacatures voor verpleegkundig specialisten.

Kiezen voor innovatie en onderzoek

Apps ontwikkelen of een ggz-keuzewijzer? Toonaangevende ideeën vinden bij ons altijd gehoor. Veel van onze collega’s zijn je al voor gegaan. Naast ruimte voor innovatie is er ook ruimte voor onderzoek. Er lopen op dit moment 150 (wetenschappelijke) onderzoeken. Zo zorgen we ervoor dat onze patiënten de beste zorg krijgen. Help je mee als verpleegkundig specialist? We hebben volop verpleegkundig specialist vacatures. vacatures.

Kiezen voor doorgroeimogelijkheden

Hoe professioneel, innovatief en vernieuwend we ook zijn,  het zijn uiteindelijk onze collega’s die het verschil maken. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons kunt blijven groeien en je talenten kunt blijven ontwikkelen. We hebben een eigen Parnassia Academie die verpleegkundigen opleidt tot verpleegkundig specialist en een scala aan trainingen waaruit je kunt kiezen.

Als jij jouw specialisme wilt delen met anderen dan is het deelnemen aan één van onze 18 specialismegroepen iets voor jou. Je werkt dan samen met toppers die kennis en kunde zo goed en snel mogelijk toegankelijk willen maken voor collega’s, zodat zij de beste zorg kunnen leveren. Collega’s kunnen deze specialismegroepen altijd raadplegen, verder zetten zij zich in voor scholing, innovatie en onderzoek.

Als verpleegkundig specialist zetten we je graag nog meer in je kracht. Misschien is onze leerroute 'inhoudelijk excelleren voor zorgprofessionals’ wel wat voor jou. Bekijk onze verpleegkundig specialist vacatures.

Kiezen voor een sterk georganiseerde VAR

Verpleegkundig leiderschap is een van onderwerpen waar onze Verpleegkundige Adviesraad (VAR) zich hard voor maakt. Zij zijn een serieuze gesprekspartner binnen Parnassia Groep die al veel heeft bereikt voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en belangrijke zorgthema’s. Bekijk de vlog van Ronald Touw, voorzitter van de VAR, over verpleegkundig leiderschap.

Vacature verpleegkundig specialist in opleiding

Ervaren verpleegkundigen die meer willen binnen Parnassia Groep kunnen de opleiding tot verpleegkundig specialist volgen bij onze eigen Parnassia Academie, waarmee jij je kunt registreren als verpleegkundig specialist. Een mooie volgende stap in je loopbaan. Verpleegkundig specialisten in opleiding hebben een relevante arbeidsovereenkomst van minimaal 32 uur per week bij Parnassia Groep, gedurende de opleidingsperiode.

Wat zeggen onze verpleegkundig specialisten over hun werk?

“Het leuke aan de ggz zijn de diverse werkvelden, van jeugd tot ouderen, van justitieel tot verslaving.”

“Parnassia Groep heeft een groot aanbod om je deskundigheid te bevorderen waardoor je je blijvend kan ontwikkelen in je vakgebied.”

“Je bent  als verpleegkundig specialist vaak langer betrokken bij het hersteltraject van een patiënt. Het mooie hiervan is dat je een patiënt echt ziet herstellen en dat hij weer functies kan uitoefenen.”

Salaris verpleegkundig specialist

We hebben locaties over heel Nederland verspreid, met een focus op Noord- en Zuid-Holland. Met 560 locaties is er altijd wel een bij jou in de buurt. Ons salaris voor verpleegkundig specialisten is conform cao ggz en ons pakket met arbeidsvoorwaarden is aantrekkelijk en uitgebreid.

Omdat we zoveel verschillende zorg bieden bij verschillende locaties, kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om te kiezen waar je wilt werken. Je kunt daarom kun altijd eens meelopen met een afdeling. Dan krijg je een beeld van het team waar je komt te werken, maar ook van de zorg die we leveren. Je bent altijd welkom.

Kom werken als verpleegkundig specialist. Bekijk direct onze vacatures voor verpleegkundig specialist. Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met ons Wervingsbureau of mail.

Via onze Job Alert blijf je op de hoogte van onze vacatures voor verpleegkundig specialisten.