Vacatures Verpleegkundigen

Vacatures Verpleegkundigen

regulier-werkenbijvps.png

Wil jij werken met jongeren, verslaafden, ouderen of mensen met een niet-westerse achtergrond? En werk je liever in een kliniek of zoek je juist mensen graag thuis op? Met alle specialismes onder één dak kan het allemaal bij Parnassia Groep. Waar kom jij als verpleegkundige het best tot je recht? De ggz is boeiender dan je denkt.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden we voor je hebben? Plan snel een koffiedate in.

Plan een koffiedate

Jouw werk als verpleegkundige

Werken in de ggz betekent mensen zowel geestelijk als lichamelijk helpen. Je krijgt te maken met mensen met verschillende ziektebeelden. Van angststoornissen, psychoses, verslaving tot trauma. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend, maar soms ook zwaar. Het gedrag van onze cliënten is niet altijd voorspelbaar. Je moet kunnen handelen in onverwachte (crisis) situaties. Dit vraagt om geduld en creativiteit, maar ook een stukje lef om te doen wat op dat moment nodig is.

Je werkt meestal in een team van collega’s met verschillende functies. Hierdoor leer je veel van elkaar. Dit gaat op basis van gelijkwaardigheid. We hebben elkaar allemaal nodig om de juiste zorg voor onze cliënten te bieden.

Opleiding voor verpleegkundigen

Ervaren verpleegkundigen bieden we de mogelijkheid om door te groeien. Zij kunnen de opleiding tot verpleegkundig specialist volgen. Verder hebben we een ruim trainingsaanbod dat jou helpt bij je persoonlijke groei.

Nog meer ambities? Wil jij je specifieke vakkennis verder uitbreiden en regie nemen over complexe zorgsituaties? Dan is onze leerroute ‘inhoudelijk excelleren voor zorgprofessionals’ misschien wel wat voor jou. We zetten jou als verpleegkundige graag in je kracht.

Voor de scholing van verpleegkundigen werken wij samen met het MBO- en HBO onderwijs en bieden wij verschillende werk- en leerplekken.

Wat wij bieden

  • Kleine behandelteams met veel vrijheid, een prettige werksfeer en eigen verantwoordelijkheid.
  • Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met aantrekkelijke fiscale voordelen. Je salaris is conform de cao-gzz en afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Flexibele werktijden en parttime werken is bespreekbaar.
  • Met meer dan 500 locaties is er een grote kans dat je dichtbij huis kan werken. We bieden een reiskostenvergoeding voor gemaakte kilometers.
  • Je kunt bijdragen aan het ontwikkelen van scholing en bijdragen aan innovatie en onderzoek.
  • Er staan specialismegroepen tot je beschikking om jouw inhoudelijke vragen te beantwoorden.
  • Een sterk georganiseerde Verpleegkundige Advies Raad die zich hard maakt voor verpleegkundigen en belangrijke thema’s in de zorg.

Wat onze verpleegkundigen zeggen?

Lees de verhalen van onze collega’s Bapke, Jacqueline en Stella. Ze zijn allemaal verschillend, maar ze delen één passie; hun liefde voor het vak.

Wat andere collega’s zeggen:

“Als verpleegkundige binnen de ggz is er veel aandacht voor de patiënt. Er is tijd om echt een gesprek te voeren en te achterhalen hoe het daadwerkelijk met iemand gaat.”

“We werken hier vanuit gelijkwaardigheid wat de sfeer heel gemoedelijk maakt.” “Het is fijn om te merken dat je gewaardeerd wordt door zowel je collega’s als patiënten.”

“Elke dag is anders door een dynamisch werkveld. Elke dag leer je weer iets van elkaar en van de patiënten.” “De onvoorspelbaarheid van het werk met cliënten en de creativiteit die dit van je vraagt maakt het werk uitdagend.”

“Ik ben altijd op zoek naar verbinding en samenwerken, zowel met collega als met patiënten. Dat vraagt vaak out of the box denken wat ik erg leuk vind.”

“Je krijgt hier de ruimte om beter te worden in je vak, je collega’s te stimuleren hun werk beter te doen en te werken aan verbetering van kwaliteit van zorg, zoals het ontwikkelen van protocollen e.d.”

Lees ook ons ons verpleegkundige magazine waarin onze collega’s vertellen over de passie voor hun werk, over opleidingsmogelijkheden, innovaties en verpleegkundig leiderschap.

Solliciteer op onze functies van verpleegkundige

Wil je graag een bijdrage leveren aan hoe we nog betere zorg kunnen leveren en werken met een doelgroep die jou aan het hart gaat?

Omdat er bij ons veel te kiezen valt, kun je altijd eens met afdeling meelopen. Zo kun je de sfeer proeven en ervaren wat het werk inhoudt. Jij geeft aan waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze recruiter Kimberley. Je kunt ook een Job Alert instellen als je nu geen passende functie kunt vinden.

Kan ik je helpen - Owais

Kan ik je helpen?

Mijn naam is Owais. Graag denk ik mee waar jij als verpleegkundige het beste tot je recht komt binnen Parnassia Groep. Plan hieronder een koffiedate en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt mij ook altijd e-mailen, bellen, Whatsappen of een berichtje sturen via LinkedIn. Je bent altijd welkom om een keer mee te lopen op een afdeling en uiteraard kun je ook direct solliciteren.

Linkedin WhatsApp  E-mail  Plan een koffiedate

Ik hoop je snel te ontmoeten!