Vacatures Verpleegkundigen

Vacatures Verpleegkundigen

regulier-werkenbijvps.png

Wil jij werken met jongeren, verslaafden ondersteunen, zorgen voor ouderen of mensen met een niet-westerse achtergrond? Het kan allemaal bij Parnassia Groep. Ook hebben we verschillende werkplekken. Zo kun je ambulant werken of  in een kliniek. Met onze digitale poli werk je zelfs geheel online. Of kom je toch liever bij mensen thuis? Waar kom jij als verpleegkundige het best tot je recht? De ggz is boeiender dan je denkt.

Bekijk direct onze vacatures voor (MBO- en HBO)-verpleegkundigen.

Vergeet ook niet ons jubileummagazine te lezen waarin ons collega’s vertellen over de passie voor hun werk, over opleidingsmogelijkheden, innovaties en verpleegkundig leiderschap.

Jouw werk als verpleegkundige

Werken in de ggz betekent mensen zowel geestelijk als lichamelijk helpen. Je krijgt ook te maken met mensen met verschillende ziektebeelden. Van angststoornissen, psychoses, verslaving tot trauma. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend, maar ook zwaar. Het gedrag van onze patiënten is niet altijd voorspelbaar. Je moet kunnen handelen in onverwachte (crisis) situaties. Dit vraagt om geduld en creativiteit, maar ook een stukje lef om de vrijheid te nemen die de situatie op dat moment vraagt. Durf out of the box te denken en verras hiermee je patiënten en collega’s. Dat je passie voor je vak hebt spreekt voor zich.

Je werkt meestal in een multidisciplinaire team. Hierdoor leer je veel van elkaar. Dit gaat op basis van gelijkwaardigheid. We hebben elkaar allemaal nodig om de juiste zorg voor onze patiënten te leveren. Voor verpleegkundigen die zelf initiatief nemen, is er alle ruimte om mee te werken aan verbetering van de kwaliteit van zorg en zijn er voldoende mogelijkheden om te groeien in je vak.

Lijkt het je als verpleegkundige een uitdaging om te werken in de ggz ? Solliciteer dan op een van onze verpleegkundigen vacatures.

Wat bieden wij verpleegkundigen?

Als verpleegkundige of begeleider bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 4000 vakgenoten en vakgenoten in opleiding. We werken in kleine behandelteams met veel vrijheid, een collegiale sfeer en eigen verantwoordelijkheid. Bekijk onze verpleegkundige vacatures.

Werken en leren

Wil je werken en leren tegelijkertijd? Dat kan. Binnen Parnassia Groep hebben we een eigen Parnassia Groep Academie die gecertificeerde opleidingen biedt. Voor de scholing van verpleegkundigen werken wij samen met het MBO- en HBO onderwijs en bieden wij verschillende werk- en leerplekken. Ben je enthousiast en leergierig? Toon je graag initiatief? Heb je hart voor mensen en wil je patiënten helpen in hun herstel? Dan zoeken we jou! Bekijk ons opleidingsaanbod en onze leer- en werk plekken.

“Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor groei”, zijn complimenten die we regelmatig krijgen over onze opleidingen. Onlangs kregen we nog een pluim van het SBB omdat ze ons waarderen als goed leerbedrijf! Ons Zorg Innovatie Centrum (ZIC) is hier een mooi voorbeeld van. Hier kunnen excellente MBO- en HBO studenten vanuit verschillende jaargangen kennis maken met de ggz. Het doel van het ZIC is om de opleiding dichter bij de praktijk te brengen en andersom.

Ervaren verpleegkundigen bieden we de mogelijkheid om door te groeien en kunnen de opleiding tot verpleegkundig specialist volgen. Verder hebben we een ruim trainingsaanbod dat jou helpt bij je persoonlijke groei.

Nog meer ambities? Wil jij je specifieke vakkennis verder uitbreiden en regie nemen over complexe zorgsituaties? Dan is onze leerroute ‘inhoudelijk excelleren voor zorgprofessionals’ misschien wel wat voor jou. We zetten jou als verpleegkundige graag in je kracht.

Groeien in je vak doe je bij Parnassia Groep. Reageer direct op onze vacatures voor ggz (MBO- en HBO)-verpleegkundigen.

Korting op opleidingen

Parnassia Groep is partner van het Huis van het Werk. Wij krijgen daarom 10% korting op alle opleidingen van Inholland Academy. Dit betekent dat jij als werkende verpleegkundige 150 praktijkgericht post-HBO opleidingen met korting kunt volgen. Ook profiteren van dit voordeel? Lees welke verpleegkundigen vacatures we voor je hebben.

Altijd specialisten tot je beschikking

In je werk heb je altijd je collega’s om op terug te vallen als je iets niet weet. Als je team ook geen antwoorden heeft, zijn er verschillende specialismegroepen die je altijd kunt raadplegen. Je kunt zelf ook aan deze groepen deelnemen. Zo ontmoet je allemaal uitblinkers op jouw vakgebied.  

Sterk georganiseerde Verpleegkundige Adviesraad

Binnen Parnassia Groep hebben we een sterk georganiseerde Verpleegkundige Adviesraad (VAR) die zich hard maakt voor het vak van verpleegkundige en voor belangrijke thema’s binnen de zorg. Zo maakt de voorzitter van de VAR,  onze collega Ronald Touw, zich al jaren hard voor ‘verpleegkundig leiderschap’.

Omdat de VAR 10 jaar bestaat hebben zij een jubileummagazine uitgebracht waarin onze collega’s vertellen wat ze drijft en wat maakt dat ze met plezier naar hun werk gaan.

Jouw mening als verpleegkundige doet ertoe

Er liggen veel kansen om als verpleegkundige zichtbaar te zijn. Bijvoorbeeld door het mede ontwikkelen van scholing en bij te dragen aan innovatie en onderzoek. Je bent voorlopig niet uitgekeken bij ons.

Parnassia Groep organiseert eens in de paar jaar een prijsvraag voor teams die bijdragen aan innovatie in de zorg. De laatste keer mocht Suïcide Nazorgprogramma (SuNa) de prijs in ontvangst nemen. Zo groeit een klein idee van een of meerdere collega’s uit tot een omvangrijk project en honderden patiënten die betere zorg krijgen.

Zorg dat je tot bloei komt. Pak de kans die we jou bieden en solliciteer direct op onze vacatures voor verpleegkundigen.

Wat zeggen onze verpleegkundige collega’s over hun werk?

“Als verpleegkundige binnen de ggz is er veel aandacht voor de patiënt. Er is tijd om echt een gesprek te voeren en te achterhalen hoe het daadwerkelijk met iemand gaat.”

“We werken hier vanuit gelijkwaardigheid wat de sfeer heel gemoedelijk maakt.”

“Het is fijn om te merken dat je gewaardeerd wordt door zowel je collega’s als patiënten.”

 “Elke dag is anders door een dynamisch werkveld. Elke dag leer je weer iets van elkaar en van de patiënten.”

“De onvoorspelbaarheid van het werk met cliënten en de creativiteit die dit van je vraagt maakt het werk uitdagend.”

 “Ik ben altijd op zoek naar verbinding en samenwerken , zowel met collega als met patiënten . Dat vraagt vaak out of the box denken wat ik erg leuk vind.”

“Je krijgt hier de ruimte om beter te worden in je vak, je collega’s te stimuleren hun werk beter te doen en te werken aan verbetering van kwaliteit van zorg, zoals het ontwikkelen van protocollen e.d.”

Lees de ervaringen van andere collega’s.

Salaris verpleegkundigen

Naast goede opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden we een salaris conform de cao ggz.

Volop vacatures voor verpleegkundigen

Met 560 locaties hebben we vacatures voor verpleegkundigen dicht bij jou in de buurt. Omdat er bij ons veel te kiezen valt, kun je altijd eens met afdeling meelopen. Zo kun je de sfeer proeven en ervaren wat het werk inhoudt. Jij geeft aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. We beloven je dat je niet snel uitgekeken raakt.

Kom werken als verpleegkundige. Bekijk direct onze vacatures voor verpleegkundigen. Heb je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met ons Wervingsbureau of mail.

Via onze Job Alert blijf je op de hoogte van onze vacatures voor (HBO-) verpleegkundigen.