Werken met jongeren? Het ondersteunen van verslaafden?  Zorgen voor ouderen? Aandacht voor zorg aan mensen met een niet westerse achtergrond? Het kan allemaal bij Parnassia Groep. Naast verschillende specialismes, bieden we ook verschillende werkplekken. Zo kun je ambulant werken of in een kliniek, online behandelen of op pad in de wijk. Waar kom jij als verpleegkundige of verpleegkundig specialist het best tot je recht?

Bekijk direct onze vacatures voor (HBO)-verpleegkundigen of verpleegkundig specialisten.

Volop vacatures voor verpleegkundige/verpleegkundig specialisten

Wij hebben volop vacatures voor verpleegkundigen en voor verpleegkundig specialisten. Jij geeft aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. We beloven je dat je niet snel uitgekeken raakt. En je kennis verrijken is geen enkel probleem met onze verschillende opleidingsmogelijkheden en trainingen.

Blijf op de hoogte van onze vacatures voor (HBO-) verpleegkundigen of verpleegkundig specialist door je aan te melden voor onze Job Alert.

Wat bieden wij verpleegkundigen?

Als verpleegkundige of begeleider bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 4000 vakgenoten en vakgenoten in opleiding. We werken in kleine behandelteams met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Bekijk onze verpleegkundige vacatures, verpleegkundig specialisten en HBO- verpleegkundigen.

Sterk georganiseerde Verpleegkundige Adviesraad

Binnen Parnassia Groep hebben we een sterk georganiseerde Verpleegkundige Adviesraad (VAR) die zich hard maakt voor belangrijke thema’s binnen de zorg. Zo maakt de voorzitter van de VAR, Ronald Touw, zich al jaren hard voor ‘verpleegkundig leiderschap’ en vlogt hierover. Hij geeft in zijn vlog onder andere aan dat het belangrijk is dat verpleegkundigen zelf bepalen hoe het vak eruit ziet, samen met de patiënt en zijn naasten om tot waardevolle zorg te komen die past bij hun situatie. Ook jij kan hier als verpleegkundige een bijdrage aan leveren. Zie jij dit wel zitten? Bekijk direct onze vacatures voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

Verdieping en professionalisering van het vakgebied

Binnen Parnassia Groep hebben we een eigen Parnassia Academie die gecertificeerde opleidingen biedt. Ook voor verpleegkundigen. Visitatiecommissies van de opleidingen complimenteren ons regelmatig voor ons stimulerende opleidingsklimaat, met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor groei.

Parnassia Groep is partner van het Huis van het Werk. Wij krijgen daarom 10% korting op alle opleidingen van Inholland Academy. Dit betekent dat jij als werkende verpleegkundige of verpleegkundig specialist 150 praktijkgericht post-HBO opleidingen met korting kunt volgen. Ook profiteren van dit voordeel? Lees welke verpleegkundigen vacatures we voor je hebben.

Opleidingen en trainingen voor verpleegkundigen

Kijk welke opleidingen we hebben voor verpleegkundigen. Groeien in je vak? Reageer direct op onze vacatures voor (HBO-)verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

Verpleegkundig en agogisch talent dat zijn of haar inhoudelijk leiderschap verder wil ontwikkelen, specifieke vakkennis wil uitbreiden en graag de regie neemt in complexe zorgsituaties kunnen de leerroute inhoudelijk excelleren voor zorgprofessionals volgen. Door verpleegkundigen in hun kracht te zetten, blijft de kwaliteit van onze zorg groeien.

Opleiding voor verpleegkundig specialist

Ervaren verpleegkundigen kunnen ook rekenen op opleidingsmogelijkheden tot verpleegkundig specialist. Lees het verhaal van Ruby Veninga die als secretaresse bij Parnassia Groep startte, haar HBO-V afrondde en nu haar masterstudie Verpleegkundig specialist is gestart.

Enkele quotes uit het rapport van het visitatiecommissie over de opleiding verpleegkundig specialist:

“Het praktijkonderwijs voldoet niet alleen over de volle breedte aan de gangbare basiskwaliteit, maar is tevens op onderdelen bovengemiddeld.

De opleidingsgroep stimuleert de verpleegkundige in opleiding tot specialist om zich te ontwikkelen tot een excellente beroepsbeoefenaar.

De praktijkinstelling daagt de verpleegkundige in opleiding tot specialist uit tot bovengemiddelde prestaties.

De instelling biedt extra’s als een persoonlijk opleidingsbudget voor verpleegkundige in opleiding tot specialist en uitstekende facilitering op het gebied van onderzoek (bibliotheek, begeleiding door een informatiespecialist).”

Je verder specialiseren? Bekijk onze vacatures verpleegkundig specialist. Via onze verschillende Specialismegroepen heb je altijd antwoord op je vragen en door hier zelf aan deel te nemen, ontmoet je allemaal uitblinkers op jouw vakgebied.

Jouw mening doet ertoe

Er liggen veel kansen om als verpleegkundige of verpleegkundig specialist zichtbaar te zijn, bijvoorbeeld door het mede ontwikkelen van scholing, bij te dragen aan specialismen vanuit je deskundigheid en bij te dragen aan innovatie en onderzoek.

Parnassia Groep organiseert eens in de paar jaar een prijsvraag voor teams die bijdragen aan innovatie in de zorg. Deze prijs mocht Suïcide Nazorgprogramma (SuNa) vorig jaar in ontvangst nemen. Zo groeit een klein idee van een of meerdere collega’s uit tot een omvangrijk project en honderden patiënten die betere zorg krijgen.

Zorg dat je tot bloei komt. Pak de kans die we jou bieden en solliciteer direct op onze vacatures voor verpleegkundigen.

Wat zeggen verpleegkundige collega’s over hun werk binnen Parnassia Groep?

“Als verpleegkundige binnen de GGZ is er veel aandacht voor de patiënt. Er is tijd om echt een gesprek te voeren en te achterhalen hoe het daadwerkelijk met iemand gaat.”

“We werken hier vanuit gelijkwaardigheid wat de sfeer heel gemoedelijk maakt.”

“Het is fijn om te merken dat je gewaardeerd wordt door zowel je collega’s als patiënten.”

 “Het leuke aan de GGZ zijn de diverse werkvelden, van jeugd tot ouderen, van justitieel tot verslaving.”

“Je bent  als verpleegkundige vaak langer betrokken bij het hersteltraject van een patiënt. Het mooie hiervan is dat je een patiënt echt ziet herstellen en dat hij weer functies kan uitoefenen.”

“Parnassia Groep heeft een groot aanbod om je deskundigheid te bevorderen waardoor je je blijvend kan ontwikkelen in je vakgebied.”

“Elke dag is anders door een dynamisch werkveld. Elke dag leer je weer iets van elkaar en van de patiënten.”

Vacatures voor verpleegkundigen of verpleegkundig specialisten

Bekijk direct onze vacatures voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Heb je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met ons Wervingsbureau of mail.