Werken met jongeren? Het ondersteunen van verslaafden?  Zorgen voor ouderen? Aandacht voor zorg aan mensen met een niet westerse achtergrond? Het kan allemaal.  Naast verschillende specialismes, bieden we ook verschillende werkplekken.  Zo kun je ambulant werken of in een kliniek, online behandelen of op pad in de wijk. Waar kom jij als verpleegkundige het best tot je recht?

Wij hebben volop vacatures voor verpleegkundigen. Jij geeft aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. We beloven je dat je niet snel uitgekeken raakt. En je kennis verrijken is geen enkel probleem met onze verschillende opleidingsmogelijkheden.

 

Wat bieden wij jou?

Als verpleegkundige of begeleider bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 4000 vakgenoten en vakgenoten in opleiding. We werken in kleine behandelteams met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Sterk georganiseerde Verpleegkundige Adviesraad

Binnen Parnassia Groep hebben we een sterk georganiseerde Verpleegkundige Adviesraad (VAR) die zich hard maakt voor belangrijke thema’s binnen de zorg. Zo maakt de voorzitter van de VAR, Ronald Touw, zich al jaren hard voor ‘verpleegkundig leiderschap’ en vlogt hierover. Hij geeft in zijn vlog onder andere aan dat het belangrijk is dat verpleegkundigen zelf bepalen hoe het vak eruit ziet, samen met de patiënt en zijn naasten om tot waardevolle zorg te komen die past bij hun situatie. Ook jij kan hier als verpleegkundige een bijdrage aan leveren.

Verdieping en professionalisering van het vakgebied

Binnen Parnassia Groep hebben we een eigen Parnassia Academie die gecertificeerde opleidingen biedt. Ook voor verpleegkundigen. Visitatiecommissies van de opleidingen complimenteren ons regelmatig voor ons stimulerende opleidingsklimaat, met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor groei. Kijk welke opleidingen we hebben voor verpleegkundigen.

Ervaren verpleegkundigen kunnen ook rekenen op opleidingsmogelijkheden tot verpleegkundig specialist. Lees het verhaal van Ruby Veninga die als secretaresse bij Parnassia Groep startte, haar HBO-V afrondde en nu haar masterstudie Verpleegkundig specialist is gestart.

Verpleegkundig en agogisch talent dat zijn of haar inhoudelijk leiderschap verder wil ontwikkelen, specifieke vakkennis wil uitbreiden en graag de regie neemt in complexe zorgsituaties kunnen de leerroute inhoudelijk excelleren voor zorgprofessionals volgen. Door verpleegkundigen in hun kracht te zetten, blijft de kwaliteit van onze zorg groeien.

Tot slot krijg je via onze verschillende Specialismegroepen altijd antwoord op je vragen en door hier zelf aan deel ten nemen, ontmoet je allemaal uitblinkers op jouw vakgebied.

Jouw mening doet ertoe

Er liggen veel kansen om als verpleegkundige of agoog zichtbaar te zijn, bijvoorbeeld door het mede ontwikkelen van scholing, bij te dragen aan specialismen vanuit je deskundigheid en bij te dragen aan innovatie en onderzoek.

Parnassia Groep organiseert eens in de paar jaar een prijsvraag voor teams die bijdragen aan innovatie in de zorg. Deze prijs mocht Suïcide Nazorgprogramma (SuNa) vorig jaar in ontvangst nemen. Zo groeit een klein idee van een of meerdere collega’s uit tot een omvangrijk project en honderden patiënten die betere zorg krijgen.

Zorg dat je tot bloei komt. Pak de kans die we jou bieden en solliciteer direct op onze vacatures voor verpleegkundigen.

 

Wat zeggen verpleegkundige collega’s over hun werk binnen Parnassia Groep?

“Als verpleegkundige binnen de GGZ is er veel aandacht voor de patiënt. Er is tijd om echt een gesprek te voeren en te achterhalen hoe het daadwerkelijk met iemand gaat.”

“We werken hier vanuit gelijkwaardigheid wat de sfeer heel gemoedelijk maakt.”

“Het is fijn om te merken dat je gewaardeerd wordt door zowel je collega’s als patiënten.”

 “Het leuke aan de GGZ zijn de diverse werkvelden, van jeugd tot ouderen, van justitieel tot verslaving.”

“Je bent  als verpleegkundige vaak langer betrokken bij het hersteltraject van een patiënt. Het mooie hiervan is dat je een patiënt echt ziet herstellen en dat hij weer functies kan uitoefenen.”

“Parnassia Groep heeft een groot aanbod om je deskundigheid te bevorderen waardoor je je blijvend kan ontwikkelen in je vakgebied.”

“Elke dag is anders door een dynamisch werkveld. Elke dag leer je weer iets van elkaar en van de patiënten.”