Wil jij werken met jongeren, verslaafden ondersteunen, zorgen voor ouderen of mensen met een niet-westerse achtergrond? Het kan allemaal bij Parnassia Groep. Ook hebben we verschillende werkplekken. Zo kun je ambulant werken of  in een kliniek. Met onze digitale poli werk je zelfs geheel online. Of kom je toch liever bij mensen thuis? Waar kom jij als verpleegkundige het best tot je recht? De ggz is boeiender dan je denkt.

Bekijk direct onze vacatures voor (HBO)-verpleegkundigen.

Wat bieden wij verpleegkundigen?

Als verpleegkundige of begeleider bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 4000 vakgenoten en vakgenoten in opleiding. We werken in kleine behandelteams met veel vrijheid, een collegiale sfeer en eigen verantwoordelijkheid. Bekijk onze verpleegkundige vacatures.

Werken en leren

Wil je werken en leren tegelijkertijd? Dat kan. Binnen Parnassia Groep hebben we een eigen Parnassia Academie die gecertificeerde opleidingen biedt voor verpleegkundigen. “Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor groei”, zijn complimenten die we regelmatig krijgen over onze opleidingen. Ervaren verpleegkundigen kunnen zelfs doorgroeien en de opleiding tot verpleegkundig specialist volgen. Verder hebben we een ruim trainingsaanbod dat jou helpt bij je persoonlijke groei.

Nog meer ambities? Wil jij je specifieke vakkennis verder uitbreiden en regie nemen over complexe zorgsituaties? Dan is onze leerroute ‘inhoudelijk excelleren voor zorgprofessionals’ misschien wel wat voor jou. We zetten jou als verpleegkundige graag in je kracht.

Groeien in je vak doe je bij Parnassia Groep. Reageer direct op onze vacatures voor ggz (HBO)-verpleegkundigen.

Korting op opleidingen

Parnassia Groep is partner van het Huis van het Werk. Wij krijgen daarom 10% korting op alle opleidingen van Inholland Academy. Dit betekent dat jij als werkende verpleegkundige 150 praktijkgericht post-HBO opleidingen met korting kunt volgen. Ook profiteren van dit voordeel? Lees welke verpleegkundigen vacatures we voor je hebben.

Altijd specialisten tot je beschikking

In je werk heb je altijd je collega’s om op terug te vallen als je iets niet weet. Als je team ook geen antwoorden heeft, zijn er verschillende specialismegroepen die je altijd kunt raadplegen. Je kunt zelf ook aan deze groepen deelnemen. Zo ontmoet je allemaal uitblinkers op jouw vakgebied.  

Sterk georganiseerde Verpleegkundige Adviesraad

Binnen Parnassia Groep hebben we een sterk georganiseerde Verpleegkundige Adviesraad (VAR) die zich hard maakt voor het vak van verpleegkundige en voor belangrijke thema’s binnen de zorg. Zo maakt de voorzitter van de VAR,  onze collega Ronald Touw, zich al jaren hard voor ‘verpleegkundig leiderschap’.

Jouw mening als verpleegkundige doet ertoe

Er liggen veel kansen om als verpleegkundige zichtbaar te zijn. Bijvoorbeeld door het mede ontwikkelen van scholing en bij te dragen aan innovatie en onderzoek. Je bent voorlopig niet uitgekeken bij ons.

Parnassia Groep organiseert eens in de paar jaar een prijsvraag voor teams die bijdragen aan innovatie in de zorg. De laatste keer mocht Suïcide Nazorgprogramma (SuNa) de prijs in ontvangst nemen. Zo groeit een klein idee van een of meerdere collega’s uit tot een omvangrijk project en honderden patiënten die betere zorg krijgen.

Zorg dat je tot bloei komt. Pak de kans die we jou bieden en solliciteer direct op onze vacatures voor verpleegkundigen.

Wat zeggen onze verpleegkundige collega’s over hun werk?

“Als verpleegkundige binnen de ggz is er veel aandacht voor de patiënt. Er is tijd om echt een gesprek te voeren en te achterhalen hoe het daadwerkelijk met iemand gaat.”

“We werken hier vanuit gelijkwaardigheid wat de sfeer heel gemoedelijk maakt.”

“Het is fijn om te merken dat je gewaardeerd wordt door zowel je collega’s als patiënten.”

 “Elke dag is anders door een dynamisch werkveld. Elke dag leer je weer iets van elkaar en van de patiënten.”

Lees de ervaringen van andere collega’s.

Volop vacatures voor verpleegkundigen

Met 560 locaties hebben we vacatures voor verpleegkundigen dicht bij jou in de buurt. Omdat er bij ons veel te kiezen valt, kun je altijd eens met afdeling meelopen. Zo kun je de sfeer proeven en ervaren wat het werk inhoudt. Jij geeft aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. We beloven je dat je niet snel uitgekeken raakt.

Kom werken als verpleegkundige. Bekijk direct onze vacatures voor verpleegkundigen. Heb je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met ons Wervingsbureau of mail.

Via onze Job Alert blijf je op de hoogte van onze vacatures voor (HBO-) verpleegkundigen.