Vacatures Verpleegkundigen

Vacatures Verpleegkundigen

Wil jij werken met jongeren, volwassenen, ouderen of mensen met een verslaving? En werk je liever in een kliniek of zoek je juist mensen graag thuis op? Met alle specialismes onder één dak kan het allemaal bij Parnassia Groep. Waar kom jij als verpleegkundige, HBO-agoog of verzorgende IG het best tot je recht? De ggz is boeiender dan je denkt.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden we voor je hebben? Plan snel een koffiedate in met Owais.

Plan een koffiedate  of  Solliciteer direct

 

Jouw werkzaamheden

Werken in de ggz betekent mensen zowel geestelijk als lichamelijk helpen. Je krijgt te maken met mensen met verschillende ziektebeelden. Van angststoornissen, psychoses, verslaving tot trauma. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend, maar soms ook zwaar. Daarom doen we graag beroep op jouw geduld, creativiteit en vragen we een stukje lef om te doen wat jij denkt dat op een bepaald moment nodig is.

Als verpleegkundige, agoog of verzorgende IG bij Parnassia Groep ben je het hart van de zorg rondom de cliënt. Samenwerken met collega’s uit andere disciplines is daarbij heel belangrijk. Met jouw vakkennis, betrokkenheid en flexibiliteit maak jij het verschil voor onze cliënten. Je krijgt veel ruimte om samen met je collega’s eigen invulling aan je professionaliteit te geven. Zo tillen we met elkaar de zorg naar een nog hoger niveau.

"Een glimlach laat zien dat het weer beter gaat met iemand"

Wie denkt dat werken in de ggz kommer en kwel is, heeft het mis. Lees en bekijk het verhaal van Bapke.

Opleidingsmogelijkheden

Ervaren verpleegkundigen bieden we de mogelijkheid om door te groeien. Zij kunnen de opleiding tot verpleegkundig specialist volgen. Verder hebben we een ruim trainingsaanbod dat jou helpt bij je persoonlijke groei. We bieden ook voldoende mogelijkheden om bij te dragen aan onderzoek en innovatie. Jij kan hier ook aan bijdragen, bijvoorbeeld door te komen werken voor een van onze TOPGGz afdelingen.

Voor de scholing van verpleegkundigen werken wij samen met het MBO- en HBO onderwijs en bieden wij verschillende werk- en leerplekken.

"De meeste voldoening haal ik uit de dankbaarheid die cliënten uiten"

Toen hij op een dag werd gedetacheerd op de open afdeling van Antes Ouderen was hij direct verkocht. Lees en bekijk het verhaal van Jiwan.

Wat wij bieden

  • Een gevarieerde werkomgeving, kleine professionele teams en een prettig werksfeer
  • Ruimte voor persoonlijk en/of professionele groei via onze eigen Parnassia Groep Academie
  • Speciale leerroute Talent voor de Zorg ter aanmoediging van verpleegkundig leiderschap
  • Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke (fiscale voordelen), conform CAO GGZ
  • Werktijden en werklocatie zijn bespreekbaar, afhankelijk van jouw achtergrond, wensen en ervaring
  • Een sterk georganiseerde Verpleegkundige Advies Raad

"Waar andere organisaties stoppen, gaan wij dóór!"

Hij zoekt graag verbinding met de jongeren met wie hij werkt en doet dat op eigen wijze. Lees en bekijk het verhaal van Robin.

Wat onze verpleegkundigen zeggen

Lees de verhalen van onze collega’s BapkeJiwan, Robin en Werner. Ze zijn heel verschillend, maar ze delen één passie; hun liefde voor het vak.

Lees ook ons ons verpleegkundige magazine waarin onze collega’s vertellen over de passie voor hun werk, over opleidingsmogelijkheden, innovaties en verpleegkundig leiderschap.

"Mijn cliënt bakte een appeltaart voor me"

Als kind van ouders met een verstandelijke beperking was hij al vroeg bekend met de zorgsector. Lees en bekijk het verhaal van Werner.

 

Kan ik je helpen - Owais

Kan ik je helpen?

Mijn naam is Owais. Graag denk ik mee waar jij als verpleegkundige, agoog of verzorgende IG het beste tot je recht komt binnen Parnassia Groep. Plan hieronder een koffiedate en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt mij ook altijd e-mailen, bellen, Whatsappen of een berichtje sturen via LinkedIn. Je bent altijd welkom om een keer mee te lopen op een afdeling en uiteraard kun je ook direct solliciteren op onze vacatures voor verpleegkundigen, agogen of verzorgenden IG.

Linkedin WhatsApp  E-mail  Plan een koffiedate

Ik hoop je snel te ontmoeten!