Als verpleegkundige of begeleider bij Parnassia Groep kom je te werken in het gezelschap van meer dan 4000 vakgenoten en vakgenoten in opleiding. Wat jij doet, doet ertoe. De ggz is elke dag in het nieuws, onze zorg onmisbaar. Wij werken elke dag aan topzorg. Of het nu gaat om opvang van verwarde personen of voorkomen dat kinderen en jongeren in de knel komen. Er is bij ons zoveel waar je aan kunt bijdragen dat we beloven dat je niet snel uitgekeken raakt. We werken in kleine behandelteams met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Parnassia Groep organiseert eens in de paar jaar een prijsvraag voor teams die bijdragen aan innovatie in de zorg. Deze prijs mocht Suïcide Nazorgprogramma (SuNa) dit jaar in ontvangst nemen. Zo groeit een klein idee van een of meerdere medewerkers uit tot een omvangrijk project en honderden patiënten die betere zorg krijgen. Pak ook je kans om de zorg te verbeteren en solliciteer direct.

Laat je inspireren

Elke dag weer zetten de ruim 10.000 collega’s van Parnassia Groep zich met hart en ziel in om hulp te bieden aan mensen met psychische problematiek. We zijn trots op de verbeteringen van de zorg die we in 2016 hebben bereikt.