Werkervaringsplaatsen

Werkervaringsplaatsen

Voor niet iedereen is het even makkelijk om een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Om iedereen een kans te bieden, biedt Parnassia Groep werkervaringsplaatsen. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt.

Ben je gemotiveerd en wil je graag werkervaring opdoen bij of via Parnassia Groep? Kijk wat je mogelijkheden zijn.

Om zoveel mogelijk mensen een kans te bieden op een werkervaringsplaats hebben we bedrijven nodig die samen met ons deze ervaringsplaatsen willen bieden. Lees welke voordelen dit jou als bedrijf biedt. We maken graag kennis.

Je bent klaar voor de volgende stap, je wilt graag aan het werk! Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom willen we je graag helpen met een werkervaringsplaats. Omdat wij bij Parnassia Groep vinden dat iedereen een kans verdient. Dus jij ook. Een werkervaringsplek geeft je structuur, het gevoel dat je meedoet en verhoogt de kans op een baan.

Lees verderZoek werkervaringsplaats

Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats. Dit kunnen we alleen doen als we voldoende werkervaringsplaatsen hebben. Daar hebben we de hulp van het bedrijfsleven voor nodig. Help je mee?

Lees verderBekijk werkervaringsplaatsen

​​​​​​​
 
​​​​​​​