paginakop Parnassia Groep zoekt werkervaringsplaatsen

Parnassia Groep zoekt werkervaringsplaatsen

Voor niet iedereen is het even makkelijk om een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt. Om mensen een kans te bieden heeft Parnassia Groep Bureau WEP in het leven geroepen.

Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats. Dit kunnen we alleen doen als we voldoende werkervaringsplaatsen hebben. Daar hebben we de hulp van het bedrijfsleven voor nodig. Help je mee?

Welke voordelen levert dit jouw bedrijf op?

  • Je toont je betrokken bij de werkgelegenheid en arbeidsmarkt in de regio.
  • Je laat zien dat jouw bedrijf graag bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • Je kan de werkervaringsplaats als een proefperiode zien. Als je kandidaten zoekt, weet je direct of iemand past bij je bedrijf en de eisen die je stelt voor een eventuele vacature.
  • Je werkt aan je imago. Het wordt vaak als positief ervaren als bedrijven werkervaringsplaatsen beschikbaar stellen.
  • Kandidaten die een positieve ervaring hebben opgedaan, vertellen dit ongetwijfeld door.

Bij Parnassia Groep nemen we ook graag onze verantwoordelijkheid en stellen we verschillende werkervaringsplaatsen beschikbaar. Dit doen we zelf of via de leveranciers waarmee we samenwerken.

Bekijk werkervaringsplaatsen

Zo werken we nauw samen met Reakt om mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond te helpen bij het vinden van werk, het vergroten van het sociale netwerk of het leiden van een gezonder leven. Reakt heeft bijvoorbeeld fietsenwerk- en houtwerkplaatsen, veegploegen en horecagelegenheden waar mensen werkervaring kunnen opdoen.

Aanmelden van een werkervaringsplaats?

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal en wil je één of meer werkervaringsplaatsen aanbieden? 

Direct aanmelden >

Contact opnemen

Wil je meer informatie of heb je een vraag neem dan contact op met Bureau WEP: 06 28 73 79 68 of mail naar Elise Zeijlmans.