Nieuws

Componence Asset List

11 maart 2019

200x200+stephan+valk.png
Deze week staat bij radiozender BNR Big Five het onderwerp zorg en gezondheid in de spotlights. Presentator Roelof Hemmen interviewt dinsdag 12 maart (van 10.00 tot 11.00 uur) Stephan Valk, voorzitter raad van bestuur van Parnassia Groep, over zorgvernieuwing.

Parnassia Groep is druk bezig met digitalisering. Daarom staat in de organisatie de vraag 'hoe moet de dienstverlening van morgen eruit zien' centraal in het gesprek. Luister het gesprek terug.

Het gesprek bestaat uit vier blokken. Het eerste blok start met een vraag van de spreker op maandag: Machteld Huber, Institute for Positive Health. Het tweede blok gaat over Parnassia Groep. Wat doet Parnassia Groep aan zorginnovatie en welke vormen van digitalisering passen we toe in onze behandelingen? Wat goed gaat in de zorg en zorgverlening en wat kan beter of moet veranderen? In het derde blok zoomen ze in op Stephan als persoon. Wat vindt hij leuk, wat zijn z'n drijfveren? De afsluiting van het gesprek is een vraag aan de spreker voor de volgende dag, Hans Putten van Thomashuis.