HEADER CORONA VERRWIJZERSPUNT

Direct en dichtbij

Welkom bij het Verwijzerspunt van Parnassia Groep. Op deze pagina vindt u als professional informatie over aanmelden van patiënten en onze overige diensten.

Wij bieden alle zorg voor psychische en verslavingsproblemen. Direct en dichtbij in of rondom uw praktijk of bij u in de wijk. Zo zitten we dicht bij uw patiënt in de buurt

Direct inzicht hebben in de status van uw patiënten? Wij sluiten u graag aan op het Parnassia Groep portaal. Voordeel van het portaal is dat u direct en veilig vanuit uw HIS toegang heeft tot deze VIPLive applicatie. Tevens kan uw POH vanuit dit portaal e-health aan uw patiënt aanbieden.

Bekijk de mogelijkheden van het Parnassia Groep portaal.

Wij bieden:

Ondersteuning voor in uw praktijk

Cursus en Training, Praktijkondersteuning, online zelfhulpmodules voor uw patiënt en anonieme online behandeling.

Basis GGZ en specialistische GGZ

Wij bieden ondersteuning bij alle hulpvragen, van lichte tot (zeer) zware problematiek. Indigo verzorgt de Basis ggz voor alle organisaties van Parnassia Groep. Bekijk het aanbod Basis ggz.
Voor specialistische ggz hebben wij verschillende zorgmerken met ieder een eigen specialisme. Bekijk het aanbod specialistische ggz.
Het is bij ons mogelijk om (een deel van de) behandeling online te volgen. Bekijk ons online behandelaanbod.
Hulp nodig bij het verwijzen naar één van onze zorgonderdelen? Gebruik de verwijskaart. Hierop ziet u één oogopslag ons zorgaanbod.

Consultatie en collegiaal overleg

Wilt u intercollegiaal overleg met een psychiater over de behandeling en medicatie van uw patiënt? Of wilt u een psychiatrisch diagnostisch consult voor uw patiënt in uw eigen praktijk? Vraag consultatie aan via het Parnassia Groep Portaal of via het verwijzerspunt. Bekijk welke vormen van consultatie wij u bieden.

Contact Verwijzerspunt

Snel en gemakkelijk contact met één van de zorgmerken van Parnassia Groep? Speciaal voor verwijzers heeft Parnassia Groep het Verwijzerspunt opgericht.

Bel of mail het Verwijzerspunt via 088 357 10 57 of verwijzers@parnassiagroep.nl. Op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Buiten kantoortijden belt u met ons algemene nummer 088 357 13 57.