HEADER CORONA VERRWIJZERSPUNT

Direct en dichtbij

Bent u (huis)arts, hulpverlener of medewerker van een zorginstelling? Op deze pagina informeren we u graag over het aanbod van Parnassia Groep en hoe u snel en gemakkelijk kunt doorverwijzen naar één van de zorgmerken van Parnassia Groep.

Wij bieden alle zorg voor psychische en verslavingsproblemen. Direct en dichtbij in of rondom jouw praktijk of bij jou in de wijk. Zo zitten we dicht bij jouw patiënt in de buurt.

Volledig online behandelen: hoe werkt dat? Geen wachtlijst, direct aan de slag!

Voor patiënten waarvan u denkt dat een online behandeling geschikt is, bieden wij een volledig online behandeling via beeldbellen met een GGZ professional, ondersteund door een app en online module. Hier voor is geen wachttijd. Aanmelden kan via Zorgdomein. Meer weten? Lees hier hoe online behandeling ook voor uw patiënt werkt.

Direct inzicht hebben in de status van jouw patiënten? Wij sluiten je graag aan op het Parnassia Groep portaal. Voordeel van het portaal is dat je direct en veilig vanuit jouw HIS toegang hebt tot deze VIPLive applicatie. Tevens kan jouw POH vanuit dit portaal e-health aan jouw patiënt aanbieden.

Bekijk de mogelijkheden van het Parnassia Groep portaal.

Wij bieden:

Ondersteuning voor in jouw praktijk

Cursus en Training, Praktijkondersteuning, online zelfhulpmodules voor jouw patiënt en anonieme online behandeling.

Basis GGZ en specialistische GGZ

Wij bieden ondersteuning bij alle hulpvragen, van lichte tot (zeer) zware problematiek. Indigo verzorgt de Basis ggz voor alle organisaties van Parnassia Groep. Bekijk het aanbod Basis ggz.
Voor specialistische ggz hebben wij verschillende zorgmerken met ieder een eigen specialisme. Bekijk het aanbod specialistische ggz.
Het is bij ons mogelijk om (een deel van de) behandeling online te volgen. Bekijk ons online behandelaanbod.
Hulp nodig bij het verwijzen naar één van onze zorgonderdelen? Gebruik de verwijskaart. Hierop zie je in één oogopslag ons zorgaanbod.

Consultatie en collegiaal overleg

Wil je intercollegiaal overleg met een psychiater over de behandeling en medicatie van jouw patiënt? Of wil je een psychiatrisch diagnostisch consult voor jouw patiënt in jouw eigen praktijk? Vraag consultatie aan via het Parnassia Groep Portaal of via het verwijzerspunt. Bekijk welke vormen van consultatie wij je bieden.

Contact Verwijzerspunt

Snel en gemakkelijk contact met één van de zorgmerken van Parnassia Groep? Speciaal voor verwijzers heeft Parnassia Groep het Verwijzerspunt opgericht.

Bel of mail het Verwijzerspunt via 088 357 10 57 of verwijzers@parnassiagroep.nl. Op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Buiten kantoortijden bel je met ons algemene nummer 088 357 13 57.