Nieuws

Componence Asset List

04 juli 2022

regulier-congres.png

Dat toont het eerste internationale congres over dubbele diagnose (ICDD) in Nederland aan. Een congres met fantastische keynotes georganiseerd door Centrum Dubbele Problematiek in Den Haag. De nieuwste (inter)nationale inzichten rond verslaving en psychiatrie komen aan bod.

Behandeldilemma’s

Steeds vaker ervaren behandelaars dat cliënten zich presenteren met een combinatie van psychiatrie en verslaving. Een combinatie die de nodige behandeldilemma’s oplevert. Staat het overmatig blowen van mijn cliënt therapietrouw in de weg? Is succesvolle detox wel mogelijk als mijn cliënt wanen heeft? Komt die agitatie door het middelengebruik of door persoonlijkheidsproblematiek ? Waar moet ik de focus op leggen?

Geen kansloze groep

Het ICDD congres geeft antwoord op je vragen. Je hoort welke behandelingen beschikbaar zijn voor cliënten met een dubbele diagnose en ervaart dat het geen kansloze groep is. Je ontmoet collega’s die werken met cliënten met een dubbele diagnose en kunt ervaringen uitwisselen en contacten leggen.

Grijp deze kans en kom 29/30 september 2022 naar de mooie congreslocatie New Babylon in hartje Den Haag. Je kunt je nu nog inschrijven.