Nieuws

Componence Asset List

20 maart 2019

regulier-muur+met+plaatjes+dame+in+deuropening+in+gesprek+met+ander+dame.png

Werken in de ggz is werk om trots op te zijn! Dat laten we graag aan iedereen zien. Daarom opende Parnassia Groep afgelopen zaterdag 16 maart de deuren in de Week van Zorg en Welzijn. Met een divers programma voor groot en klein op onze locaties in Castricum (Oude Parklaan) en Den Haag (Monsterseweg en Albardastraat) lieten wij (Brijder, Parnassia, Reakt, Triora en Youz) zien hoe we elke dag met passie professionele zorg leveren aan onze patiƫnten.

'Het blijft belangrijk dat we onze deuren openzetten!', aldus Katinka van den Berg, directeur bedrijfsvoering Parnassia. En dit bleek ook uit de enthousiaste reacties van de bezoekers; 'Ik weet dat ik wil werken in de zorg, maar er is zoveel keus!' en 'Ik heb een baan en wil eens wat anders, maar wat zijn mijn mogelijkheden nu dan?'

De rondleidingen achter de schermen van onze verschillende klinieken, de speedmeets met onze zorgverleners, presentaties van innovaties, de informatie over onze vacatures, stage- en opleidingsmogelijkheden, een hop-on-hop-off bus en alle activiteiten voor de kinderen zorgden voor een gezellige, warme sfeer met veel ruimte voor het beantwoorden van de diverse vragen van de aanwezigen.

Al met al een geslaagde dag! Daarom veel dank aan alle vrijwilligers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt! Tot volgend jaar!