Nieuws

Componence Asset List

12 juli 2021

politie.png

Op maandag 12 juli jl. heeft voor het middaguur een ernstig geweldsincident plaatsgevonden op de locatie van Parnassia Groep aan de Leggelostraat in Den Haag.

Op deze locatie zijn verschillende (ambulante) zorgbedrijven van Parnassia Groep gevestigd. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt om hulp te verlenen en de omgeving is door de politie afgezet. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, de politie doet hier onderzoek naar. Wel kunnen wij aangeven dat bij het incident twee collega’s ernstig gewond zijn geraakt. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Onze gedachten gaan uit naar deze collega’s en hun familie en naasten.

Het is afschuwelijk om geconfronteerd te worden met zo’n zware vorm van geweld tegen onze hulpverleners. Dit heeft grote impact op onze collega’s en hun familie. Parnassia Groep richt zich op dit moment op het welzijn van de eigen medewerkers en patiënten. De politie doet onderzoek naar het incident en zal, wanneer er meer bekend is, hierover berichten.