Nieuws

Componence Asset List

26 februari 2021

regulier-vrouw-laptop-webinar.png

Op donderdag 20 mei 2021 tussen 15:30 en 17:00 uur vindt het wetenschappelijk webinar: Farmacogenetica in de Psychiatrie plaats. Accreditatie in aanvraag bij RSV/V&VN, Bureau Cluster 1, FGzPt, NIP, NVZA en NVVP. Meld je gratis aan!

Direct aanmelden​​​​​​​

Graag nodigen we (ziekenhuis)apothekers, psychiaters, psychologen, verpleegkundig specialisten, huisartsen en andere geïnteresseerde zorgverleners uit voor het wetenschappelijk webinar Farmacogenetica in de Psychiatrie op donderdag 20 mei 2021 tussen 15:30 en 17:00 uur. Andere geïnteresseerden en collega’s vanuit Parnassia Groep zijn ook van harte welkom!

PsyQ organiseert een wetenschappelijk webinar over Farmacogenetica. De webinar wordt georganiseerd ter gelegenheid van de publicatie van de leidraad Farmacogenetica voor de dagelijkse psychiatrische praktijk welke onder leiding van Dr. Roos van Westrhenen tot stand is gekomen.  
 
Dr. Roos van Westrhenen is psychiater en klinisch farmacoloog bij PsyQ, onderdeel van Parnassia Groep en neemt je mee in de wereld van Farmacogenetica (binnen de psychiatrie).

Tijdens het wetenschappelijk webinar doen deelnemers meer kennis op over Farmacogenetica (in de psychiatrie), wordt de NvvP Leidraad Farmacogenetica in de psychiatrie doorgenomen en leren deelnemers wanneer Farmacogenetica toe te passen en wanneer vooral ook niet.

Het programma

15:30 – 15:40 Introductie
15:40 – 15:50 Wat is Farmacogenetica?
16:00 – 16:15 Farmacogenetica in de psychiatrie
16:15 – 16:30 De leidraad Farmacogenetica voor de dagelijkse psychiatrische praktijk, poli Farmacogenetica en Europese studie PSY-PGx die werd opgezet door van Westrhenen en onlangs werd gehonoreerd met een Horizon2020 subsidie
16:30 – 17:00 Vragen en afsluiting


Accreditatie

Voor dit wetenschappelijk webinar is accreditatie aangevraagd bij RSV/V&VN, Bureau Cluster 1, FGzPt, NIP, NVZA en NVVP. Deelname is kostenloos. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.  

Meld je aan voor het webinar

Aanmelden voor dit gratis wetenschappelijk webinar kan via het digitale aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je via de e-mail een bevestiging en een deelnamelink.