Nieuws

Componence Asset List

24 september 2021

regulier+-+Karin+Slotema.jpg.png

Karin Slotema is benoemd tot beoogd opleider psychiatrie bij Parnassia Groep voor de regio Haaglanden. Ze start in oktober van dit jaar met haar werkzaamheden.

Slotema werkt als psychiater bij PsyQ en is bijzonder hoogleraar Persoonlijkheidsstoornissen namens Parnassia Groep aan de Erasmus Universiteit. Dat Slotema zich zowel bezighoudt met opleiden, onderzoek doen en de behandeling van cliënten maakt haar tot een inspirerende begeleider van nieuwe generaties psychiaters-in-opleiding.

Nooit uitgeleerd

Parnassia Groep biedt (aankomende) basisartsen opleidingsplaatsen waarin je de psychiatrie in haar volle breedte kunt ervaren. Onze AIOS roemen de opleiding om ‘de goede sfeer en het veilige opleidingsklimaat, de oprecht betrokken opleiders en de vele ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling’. Het is Slotema’s ambitie om daar op voort te bouwen. “ik ben heel trots op onze opleiding. Een goed leerklimaat is belangrijk, ook na je opleiding, want als psychiater ben je nooit uitgeleerd. Van leren en ontwikkelen krijg je energie. Dat wil ik de nieuwe collega’s-in-opleiding meegeven.”

Wil jij begeleid worden door Karin Slotema tijdens je opleiding tot psychiater?

Je kunt nog tot en met 3 oktober solliciteren op een van de opleidingsplaatsen in de regio Haaglanden.

Meer informatie en solliciteren