Nieuws

Componence Asset List

22 maart 2023

regulier-laura-van-goor.jpg

Laura van Goor, huidig directeur zorg van de divisie Volwassenen Klinisch Zuid en psychiater bij Antes, is door de raad van bestuur van Parnassia Groep benoemd als bestuurder zorg van Antes. Laura volgt hiermee Wim van Beek op die per 1 mei met het bereiken van de leeftijd van 62, stopt als bestuurder zorg en verbonden blijft als psychiater binnen Antes. Wim zal in de komende periode Laura inwerken en zorgen voor een gedegen overdracht.

De benoeming van Laura volgt op een zorgvuldig sollicitatieproces van de raad van bestuur samen met het bestuur directieteam van Antes. De cliëntenraad van Antes en de ondernemingsraad van Antes hebben daarin ook positief geadviseerd.

Wij kennen Laura als een gedreven en kundige psychiater en leidinggevende. Daarnaast heeft Laura ook vele jaren bestuurlijke ervaring als directeur zorg. Zij kent de ins en outs van de zorg en onze groep, en heeft zich in de afgelopen jaren laten zien als een koersvaste en betrokken directeur bij Antes waar zij met samen met haar collega’s goede resultaten heeft weten te boeken. Samen met Bas Molijn, die naast de portefeuille bedrijfsvoering ook tijdelijk de rol van voorzitter heeft, vormt zij het bestuur van Antes.