Nieuws

Componence Asset List

23 september 2021

Minder+Piekeren.jpg

Vanaf zaterdag 25 september versoepelen de coronamaatregelen. Maar veel mensen voelen nog steeds de impact die corona heeft achtergelaten. Indigo Preventie start op donderdag 30 september daarom de online training Minder Piekeren voor iedereen tussen de 27 en 35 jaar die woont of werkt in Rotterdam. In deze training leer je op een andere, effectievere manier met piekeren om te gaan.

Heb je last van thuiswerken of ben je uit balans in je gezin? Van het alle ballen hoog houden of andere onrust in verband met corona? Slecht slapen? Alleen voelen? Of wat dan ook? In de online training leer je met deze gevoelens om te gaan.

“Ik maak me vaak zorgen over mijn werk, zeker nu ik al zolang alleen thuis werk.”

“Door alle toestanden met corona maak ik me veel zorgen, het blijft in mijn hoofd zitten en houd me uit de slaap."

“Ik pieker veel de laatste tijd, het lukt me niet meer om positief te denken.”

Wat leer je?

  • Je verdiepen in de ‘kunst van het piekeren’
  • Beter leren omgaan met je gedachten die een obstakel vormen
  • Oefenen in realistisch en positief denken

Wanneer?

De training start op donderdag 30 september en bestaat uit totaal 4 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur op donderdagavond.

Praktische informatie

Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden is verplicht. Na aanmelden volgt er een telefonisch kennismakingsgesprek.

Meld je aan

Staat er ‘geen datum beschikbaar’? Klik dan op de knop contact opnemen. Laat hier je gegevens achter en je krijgt bericht wanneer je aan de (nieuwe) training kan deelnemen.

Mentaal fit na corona

De training is onderdeel van ‘Mentaal fit na corona’. Dit is een initiatief speciaal voor 27-35 jarigen die wonen of werken in Rotterdam. Indigo Preventie en gemeente Rotterdam bieden via dit platform 3 gratis hulpmiddelen, zo kan je chatten met preventiedeskundigen, trainingen volgen en, in het najaar, ook een webinar bekijken. Lees meer informatie over Mentaal fit na corona.