Nieuws

Componence Asset List

28 september 2021

Mindful+Parenting+200.jpg

Afgelopen zaterdag zijn een aantal coronamaatregelen versoepeld. Maar corona of niet: als ouder met jonge kinderen heb je het niet makkelijk (gehad): thuiswerken, kinderen meer thuis, steeds veranderende regels en onzekerheid. Indigo Preventie start daarom op woensdag 27 oktober met de training Mindful Parenting voor iedereen tussen de 27 en 35 jaar die woont of werkt in Rotterdam.

Werd of is het voor jou soms ook wat teveel in je gezin; te veel ballen in de lucht, draaide je overuren of liepen werk en privé te veel door elkaar heen?

“Door alle toestanden met corona voel ik me overal tekort schieten, thuis naar mijn kinderen, naar mijn man, maar ook naar mijn baas. En richting vrienden.”

“Ik ben geen leuke vader of moeder (meer).”

“Ontspannen lukt niet meer; ik mis rust en overzicht.”

Wat ga je doen?

  • Je staat stil bij de stress en de dagelijkse hectiek van het ouderschap. 
  • Je traint je vermogen om minder te reageren vanuit automatische reactiepatronen en meer met bewuste aandacht aanwezig te zijn bij de opvoeding van je kinderen.
  • Ook oefen je hoe je effectiever kunt omgaan met je eigen emoties.

Wanneer?

De training start op woensdag 27 oktober en bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur op woensdagavond. De terugkombijeenkomst vindt plaats op 26 januari 2022.

Praktische informatie

Er zijn geen kosten verbonden aan de training. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande aanmeldknop. Na aanmelden volgt een telefonisch kennismakingsgesprek van maximaal 15 minuten.

Staat er ‘geen datum beschikbaar’? Klik dan op de knop contact opnemen. Laat hier je gegevens achter en je krijgt bericht wanneer je aan de (nieuwe) training kan deelnemen.

Mentaal fit na corona

De training is onderdeel van ‘Mentaal fit na corona’. Dit is een initiatief speciaal voor 27-35 jarigen die wonen of werken in Rotterdam. Indigo Preventie en gemeente Rotterdam bieden via dit platform 3 gratis hulpmiddelen, zo kan je chatten met preventiedeskundigen, trainingen volgen en, in het najaar, ook een webinar bekijken. Lees meer over Mentaal Fit na Corona