Nieuws

Componence Asset List

16 november 2015

PsyQ+nieuws.png
De website heeft een nieuwe uitstraling, is overzichtelijk ingericht, en is goed te lezen op alle mobiele telefoons, tablets en iPads.

Onze vestigingen hebben een eigen pagina. Hier informeren we u over de bijzonderheden van die vestiging en kunt u kennis maken met medewerkers die daar werken.

Naast onze zorg voor u, vinden we ook uw familie en naasten belangrijk. De informatie voor hen is daarom op deze nieuwe site uitgebreid.

Wat is gebleven

Alles wat u belangrijk vond op onze oude site, is op de nieuwe site aanwezig maar op een andere, frissere wijze gepresenteerd.

Onder uw probleem vindt u informatie over de ziektebeelden die wij bij PsyQ behandelen. Hoe wij dat doen, leest u onder Hoe PsyQ helpt.

En natuurlijk hebben we onze zelftests gehouden, net als antwoorden op veel vragen over psychische problemen, maar ook over uw behandeling, kosten en vergoedingen, aanmelden en veel meer.

De oude website mocht ruim 100.000 trouwe én nieuwe bezoekers per maand aan zich binden. We hopen dat u zich straks net zo vertrouwd zult voelen op onze nieuwe site.