Nieuws

Componence Asset List

01 december 2015

250x198-illustratie-best-managed-company.png

ING en Deloitte hebben dinsdag 1 december bekend gemaakt dat Parnassia Groep tot één van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf behoort. ‘Een hele eer’, geeft Stephan Valk, bestuurder van Parnassia Groep aan.

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. Parnassia Groep heeft dit jaar voor de eerste keer meegedaan en is door de jury geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland.

Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

Valk: ’Ondanks alle veranderingen en bezuinigingen in de GGZ zijn we in staat geweest dichtbij en lokaal de behandelingen te leveren, innovaties door te zetten, onze patiëntenzorg  kwalitatief goed te houden én een positief financieel resultaat te behalen Het lukt ons om de kwaliteit van behandelingen hoog te houden, terwijl we de kosten per patiënt verlagen.’

Over het Best Managed Companies programma

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl