Nieuws

Componence Asset List

07 mei 2019

regulier-Indigo+helpt.png

Zondag 12 mei a.s. vieren we de verjaardag van Florence Nightingale, waarbij aandacht wordt gevraagd voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg. Ook Parnassia Groep staat hier jaarlijks bij stil. Deze keer met een eenmalige uitgave van een magazine. Om zo de collega’s in het zonnetje te zetten die elke dag klaar staan voor onze patiënten en naasten en hen de aandacht geven die ze verdienen.

Het initiatief hiervoor kwam van de Verpleegkundige Advies Raad (VAR) binnen Parnassia Groep. Directe collega’s en collega’s uit het veld vertellen in het magazine hoe zij het werken binnen de ggz ervaren, vertellen over verpleegkundig leiderschap, reflecteren op het vak en geven een kijkje in de toekomst.

Ook heeft de VAR een symposium op 14 mei in Corpus georganiseerd met interessante lezingen over o.a. leiderschap, innovatie en onderzoek.

Ggz niet altijd een logische stap

Alle verpleegkundigen en agogische collega’s binnen Parnassia Groep ontvangen dit magazine. Verder worden er exemplaren verspreid binnen onderwijsinstellingen in de verschillende regio’s. Zo wil Parnassia Groep scholieren en studenten kennis laten maken met beroep van verpleegkundigen in de ggz. Werken in de ggz is voor hen niet altijd de meest logische stap.

Nieuwsgierig naar het magazine? Bekijk de interactieve pdf.