Nieuws

Componence Asset List

01 juni 2018

200+x+200+date+zonsondergang.jpg

Cliënten van PsyQ, Brijder en I-psy hebben sinds vandaag ook toegang tot de gratis contact- en ontmoetingssite Durf jij met mij, een site speciaal voor mensen met een psychiatrische aandoening.

Naast behandelcontact hebben cliënten ook behoefte aan contact met gelijkgestemden, 'Durf jij met mij' biedt die mogelijkheid. Nieuwe vrienden, een date of een relatie zoeken? Het kan allemaal via 'Durf jij met mij'. Cliënten kunnen er zichzelf zijn en lotgenoten tegenkomen. Dat haalt mensen uit hun isolement. Zelfs patiënten die te angstig zijn om met iemand in het echt af te spreken kunnen via de chat toch anderen ontmoeten.

Hoe werkt het?

Cliënten vanaf 18 jaar en ouder, die in zorg zijn bij een van de aangesloten organisaties, kunnen gratis een profiel aanmaken. Bij inschrijving wordt gecontroleerd of een cliënt (bij ons) in behandeling is en de profielen zijn alleen zichtbaar en bereikbaar voor andere leden. Zij kunnen zowel privé chatten als in een algemene chatbox met meerdere gebruikers tegelijk praten. Ze kunnen elkaar berichtjes sturen en afspreken om samen iets te ondernemen.

Dus, ben je op zoek naar nieuwe vrienden (uit heel Nederland!) of durf je een stap verder te gaan en wil je een serieuze date of relatie zoeken, dan zit je bij Durf jij met mij goed. Én veilig! Blijf niet langer alleen, zet die eerste stap en schrijf je in!