Nieuws

Componence Asset List

30 april 2015

250x198+gala+DD.png

Burgemeester Toon Mans van Castricum serveerde samen met wethouders , directie en managers van Dijk en Duin en sponsor ABB Bouwgroep op 21 april gerechten uit tijdens een galadiner voor in totaal 80 cliënten en hun mantelzorgers van Dijk en Duin. Dit gala voor cliënten is een samenwerking tussen Vrienden van de Parnassia Groep en bedrijven die een warm hart hebben voor cliënten en hun diensten en medewerkers hiervoor willen inzetten.

De bereiding van het diner was in handen van de vers leverancier Huuskes. De gasten genoten van een heerlijk voorjaarsmenu en tussen de gangen door van een sfeervol optreden van Borealis. Deze muzikale begeleiding werd aangeboden door Live Music Now. Aan het eind van de avond voelden de gasten zich in het zonnetje gezet en hadden ze zichtbaar genoten.

Voor het derde opeenvolgende jaar werd het gemeentehuis van Castricum voor deze gelegenheid omgetoverd in een pop-up restaurant.

Vrienden van de Parnassia Groep heeft tot doel het bevorderen van de maatschappelijke integratie van individuele en groepen patiënten die in zorg zijn bij één van de onderdelen van Parnassia Groep. Dijk en Duin maakt daar onderdeel van uit.