Nieuws

Componence Asset List

06 september 2016

rosehip.PNG

Op donderdag 8 en vrijdag 9 september organiseert Reakt, onderdeel van Parnassia Groep, de wandel2daagse Social Walk. Deze wandeling met verschillende afstanden wordt afgesloten met het Rosehip Festival op het terrein van Parnassia Groep.ip Festival.

Social Walk door Loosduinen

De wandel2daagse start op donderdag 8 september 2016 vanaf de Rozenbottelstraat 20 in Den Haag en er kunnen verschillende afstanden gelopen worden. De wandeling richt zich niet zozeer op de prestatie, maar geeft gelegenheid op een gezellige en sportieve manier kennis te maken met het stadsdeel Loosduinen en zijn inwoners. De afstanden zijn beperkt, dus voor iedereen haalbaar. Ook voor mensen met een beperking zijn er mogelijkheden, door de inzet van vrijwilligers en studenten van ROC Mondriaan die een helpende hand toesteken. De Social Walk eindigt vrijdag 9 september op het Rosehipfestival.

 

Rosehip Festival

Op vrijdag 9 september start om 13.00 uur het Rosehip festival met het binnenhalen van de deelnemers van de Social walk, waarna Willeke Alberti de aftrap geeft met een spetterend optreden. Op het hoofdpodium maken daarna nog verschillende artiesten hun opwachting. Voor de wat jongeren is er een hiphop act van LA FAMILIA . Ook spelen verschillende artiesten van ROSEHIP RECORDS  nummers van hun nieuwe CD die zij die dag voor het eerst presenteren.

Naast de muziek zijn er verschillende andere activiteiten zoals een informatiemarkt, festivalkramen, vintage verkoop, de fietsende kapper en creatieve workshops. Voor de kinderen zijn er een springkussen en een voetbaldoel waar zij punten kunnen scoren. Ook kunnen zij zich laten schminken of zelf sieraden maken. Diverse hapjes en non-alcoholische drankjes zijn verkrijgbaar in de foodtrucks. Het festival is alcoholvrij, ook zelf meegenomen alcoholhoudende drankjes kunnen we niet toestaan.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Het Rosehip Festival is van 13.00 uur tot 20.00 uur.

 

Nieuw perspectief

Reakt wil door zinvolle daginvulling en arbeidsreintegratie mensen met psychische en verslavingsproblematiek een nieuw perspectief bieden en bijdragen aan het realiseren van een zinvolle plek in de samenleving. Voor elk mens is muziek een middel dat bijdraagt aan ontmoeting en ontplooiing. Het muziekdomein van Reakt biedt coaching en een podium voor bands. Deze bands presenteren zich tijdens het Rosehip festival.

Bekijk de poster

Bezoek voor meer informatie http://rozenbottel.com/