Nieuws

Componence Asset List

11 september 2019

200x200+socialrun+logo.jpg
De estafetteloop Socialrun: maar liefst 555 kilometer hardlopen binnen 48 uur. Het is een bijzonder jaarlijks evenement dat de openheid over psychische aandoeningen en sociale acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid wil stimuleren.

 

Het is een doelstelling waar Parnassia Groep, als specialist in psychiatrie, achter staat. Voor de eerste keer neemt ook een team van Parnassia Groep deel aan deze Socialrun.

Een deel van de route loopt dit jaar over het terrein van Parnassia Groep in Castricum. De estafettelopers van de deelnemende teams lopen individueel. De verwachting is dat de lopers tussen zaterdagmiddag 21 september 14.00 uur en zondagochtend over het terrein van de locatie Castricum komen.

De lopers worden hartelijk verwelkomd op het terrein. Voor de deelnemende teams is er gelegenheid om even te rusten en te douchen als daar behoefte aan is. Uiteraard wordt er ook voor drinken en kleine versnaperingen gezorgd.

De lopers komen uit de richting van Heiloo. Via de Zeeweg komen ze het terrein op. Aan de uitgang bij Bakkum verlaten ze het terrein weer. [redactie: de route is gewijzigd, zie bericht van 18 september]