Nieuws

Componence Asset List

11 april 2024

stichting_1np_logo.jpg

Wij zoeken een bevlogen, enthousiaste directeur-bestuurder voor Stichting 1nP. Sinds 2013 is Stichting 1nP aangesloten bij Parnassia Groep en biedt behandeling en ondersteuning aan 14.000 cliƫnten per jaar.

In samenwerking met de directeur bedrijfsvoering geef je leiding aan de organisatie van Stichting 1nP, waarbij je integraal verantwoordelijk bent voor zowel zorginhoud als bedrijfsvoering. Je maakt deel uit van de bestuursraad van Parnassia Groep en draagt bij aan het bepalen van de strategie en het beleid. Als directeur-bestuurder ben je eindverantwoordelijk voor diverse aspecten, waaronder strategie, relaties met stakeholders en de uitvoerende professionals, en de ontwikkeling van het ECD Extenzo. Je stuurt de interne organisatie aan, verdeeld in verschillende teams, en fungeert als eerste aanspreekpunt voor diverse belanghebbenden, terwijl je ook een actieve rol hebt als zelfstandig professional binnen Stichting 1nP. 

Als inspirerend leider met uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterke samenwerkingsgerichte persoonlijkheid, ben jij het boegbeeld voor Stichting 1nP. Je bent nieuwsgierig, creatief en denkt in gezamenlijk belang. 

Nieuwsgierig geworden? De werving en selectie voor deze vacature gebeurt via Suur & Company, je kunt reageren tot 30 april.