Nieuws

Componence Asset List

23 januari 2024

Youz+bestuurder+klein.jpg

Wij zoeken een bevlogen, enthousiaste bestuurder bedrijfsvoering. Youz, met 1.650 toegewijde professionals, biedt behandeling en ondersteuning aan 26.000 cliĆ«nten van 0-23 jaar en hun gezinnen. Als bestuurder bedrijfsvoering draag je samen met je collegiale bestuurder de verantwoordelijkheid voor Youz en heb je een betekenisvolle rol in de mentale gezondheid van kinderen en gezinnen. 

Jij hebt een cruciale rol in de financiƫle uitdagingen die voortkomen uit de jeugdhervormingsagenda. Je focust op gezinsgerichte hulpverlening om psychiatrische aandoeningen vroegtijdig te beperken. Met een bedrijfskundige achtergrond en ervaring op directie- of bestuursniveau in de gezondheidszorg, ben jij strategisch sterk. Je stuurt processen aan op het gebied van finance & control, vastgoed en ICT en hebt aantoonbare successen behaald in complexe verandertrajecten.

Als inspirerend leider met uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterke samenwerkingsgerichte persoonlijkheid, ben jij het boegbeeld voor Youz. Jij bent creatief, flexibel en denkt in gezamenlijk belang.

Nieuwsgierig geworden? De werving en selectie voor deze vacature gebeurt via Suur & Company. Je vindt de volledige vacature hier.